joi | 28 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Evenimente


BVB pentru ITC in Bucuresti

04.10.2016

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) impreuna cu Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala (MCSI), in demersurile pentru sprijinirea initiativei antreprenoriale in Romania in domeniul IT&C, dar si alte sectoare, invita companiile dinamice si cu crestere accelerata sa participe la workshop-uri speciale care le vor permite sa afle cum isi pot finanta si dezvolta afacerile prin intermediul pietei de capital.

Ultimul si cel de-al saselea workshop va avea loc in Bucuresti, in data de 4 octombrie 2016. 

In cadrul acestor workshop-uri participantilor le vor fi prezentate oportunitatile disponibile pe piata de capital companiilor care sunt in cautarea de capital, precum si a unei valori de piata. Toti pasii, procedurile si cerintele ce trebuiesc indeplinite anterior intrarii pe piata de capital vor fi descrise in detaliu, alaturi de beneficiile pe care le au companiile listate. In plus, prin acest proiect Bursa de Valori Bucuresti va facilita accesul investitorilor care ar putea fi interesati de actiunile sau obligatiunile emise de companii pe piata AeRO (in cazul IMM-urilor), precum si pe Piata Principala, in cazul companiilor mai mari. Mai presus, companiile care se inregistreaza vor beneficia de consultanta initiala gratuita, din partea Bursei de Valori Bucuresti, precum si a expertilor din partea intermediarilor.

Pentru a-ti rezerva un loc, completeaza formularul de inregistrare de mai jos. Vei fi contactat in 24 de ore de reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti pentru a stabili impreuna detaliile privind participarea ta in acest proiect.