vineri | 19 aprilie, 2024 |

Bursa de Valori Bucuresti mai aproape de investitorii sai prin APPLY BVB

14.06.2017

• APPLY BVB, PRIMA APLICATIE PENTRU INVESTITORI A UNEI COMPANII LISTATE

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) lanseaza APPLY BVB, aplicatie online gratuita pentru cei interesati de activitatea companiei BVB. Aplicatia este un instrument ce aduce o noua calitate a relatiei cu investitorii. Aceasta ofera acces imediat la cele mai recente rezultate financiare ale BVB, preturile actiunilor, noutati pentru investitori, rapoartele analistilor si comunicatele de presa ale BVB. In plus, APPLY BVB include detalii despre strategia, modelul de afaceri si sistemul de guvernare. Investitorii pot alege sa includa in calendar urmatoarele evenimente financiare si sa primeasca alerte despre stiri, evenimente si rezultate.

Disponibila gratuit in Google Play si App Store.

„Misiunea bursei este de a defini standardele in domeniul comunicarii intre companiile listate si investitori. Prin lansarea APPLY BVB facem un pas major in aceasta privinta. Nu am creat doar un produs inovator si eficient pentru toti cei interesati de investitii in actiunile BVB, ci sugeram altor companii listate sa continue dezvoltarea modului in care sunt mentinute relatiile cu investitorii. Bursa de Valori Bucuresti, incepand de astazi, se regaseste in avangarda companiilor europene utilizand instrumente rafinate de comunicare cu investitorii”, a declarat Ludwik Sobolewski, CEO Bursa de Valori Bucuresti.

BVB detine in portofoliu alte 3 aplicatii de mobil, disponibile in mod gratuit:

• Aplicatia BVB ofera acces la date de piata, stiri, preturi pentru instrumentele financiare tranzactionate la BVB. Disponibila gratuit in Google Play si App Store.
  • Aplicatia BVB Trading este dedicata investitorilor care doresc sa isi administreze activ portofoliile si sa fie tranzactioneze de pe mobil. Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play si App Store pentru clientii brokerilor care ofera acces la platforma de tranzactionare Arena XT.
  • Aplicatia FinLit Quiz permite testarea cunostintele de educatie financiara si este disponibila gratuit in Google Play si App Store.  Aplicatia de mobil este parte a platformei universal pentru investitori ”Fluent in Finante”, disponibila la www.fluentinfinante.ro.

Recent, BVB a optimizat versiunea de mobil a website-ului www.bvb.ro. Peste 550 mii de utilizatori au vizitat website-ul BVB in 2016, cu 20% mai mult fata de anul anterior. Au fost accesate peste 4.3 milioane de pagini intr-un an, jumatate din sesiuni realizate de persoane intre 18 si 34 de ani.