joi | 25 aprilie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Evenimente

Lansarea platformei InvestingRomania - Deschidere oficiala a sedintei de tranzactionare

11.04.2017

Bursa de Valori Bucuresti va invita pe 11 aprilie, incepand cu ora 9:15, la deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare cu ocazia lansarii platformei InvestingRomania, un instrument eficient de conectare a companiilor de referinta listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) cu investitorii si analistii financiari.

InvestingRomania reprezinta cel mai amplu spatiu de stiri despre actiunile listate la BVB dedicat actionarilor, investitorilor, jurnalistilor si publicului larg cu privire la investitiile in companiile de top din Romania. Informatiile publicate provin din mai multe surse si vor oferi actualilor si potentialilor investitori o imagine de ansamblu asupra pietei locale. Proiectul InvestingRomania este sustinut de Bursa de Valori Bucuresti si agentia de stiri Agerpres

Locatia evenimentului: Bursa de Valori Bucuresti, B-dul. Carol I, 34-36, etaj 14.

Participarea este gratuita, cu mentiunea ca este necesara confirmarea participarii in prealabil prin intermediul formularului de mai jos.