joi | 28 martie, 2024 |

Anunturi

Factor de corectie a pretului actiunilor TRP si TGN in indicii BVB incepand cu 18 decembrie

17.12.2018

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca, incepand cu data de 18 decembrie 2018:

• factorul de corectie a pretului ci,T corespunzator actiunilor companiei TERAPLAST S.A., aferent majorarii de capital social cu acordarea de actiuni gratuite, care va fi luat in calculul indicilor  BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR si BET Plus, va avea valoarea de  1,248958.
  • factorul de corectie a pretului ci,T corespunzator actiunilor companiei TRANSGAZ S.A., aferent acordarii de dividende pentru 2017, care va fi luat in calculul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,003399.

Valoarea factorului de corectie a pretului ci,T corespunzator actiunilor TRP si TGN a fost determinata in conformitate cu prevederile art. 4.2.2  si 4.2.4 din manualele indicilor BVB.

In conformitate cu Art. 1 alin. (1) pct. 62 lit. b) pct.2 din Titlul preliminar, Cartea I a Codului BVB,

• pretul de referinta al actiunilor TRP pentru sedinta de tranzactionare din data de 18 decembrie 2018 este de 0,279;

Conform Art.431 (1) din Titlul III, Cartea I a Codului BVB, variatia maxima admisa a pretului ordinelor, calculata fata de pretul de referinta, in conformitate cu prevederile art.1 alin.(1) pct. 62 lit. b) pct. 2 din Titlul preliminar, se aplica pentru actiunile TRP in sedinta din 18 decembrie 2018.

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la adresa de e-mail: indices@bvb.ro.