marți | 23 aprilie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Suna Clopotelul pentru Egalitatea de Gen

08.03.2017

Cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, Bursa de Valori Bucuresti, alaturi de 40 alte burse de valori din intreaga lume, va organiza o deschidere oficiala a sedintei de tranzactionare - "Suna Clopotelul pentru Egalitatea de Gen". Evenimentul este organizat sub patronajul United Nations Women, UN Global Compact, UN Sustainable Stock Exchanges, International Finance Corporation, World Federation of Exchanges, precum si al Women in ETFs.

Abilitarea economica a femeilor este un factor cheie al dezvoltarii sustenabile si un aspect esential al sustenabilitatii corporative. Sectorul privat recunoaste faptul ca promovarea egalitatii de gen in business inseamna valorificarea talentelor, o mai mare productivitate, mai multi clienti si rezultate financiare mai bune. Tot mai multe companii isi modifica cu succes practicile, creand parteneriate public-private si investesc resurse pentru a promova egalitatea de gen.

Prin urmare, pentru a atrage atentia cu privire la importanta egalitatii de gen pentru dezvoltarea durabila si pentru afaceri, Bursa de Valori Bucuresti va invita la deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare.

Evenimentul incepe la ora 09:00. Locatia: Bursa de Valori Bucuresti, Bdul. Carol I, nr. 34-36, etaj 14.

Evenimentul este deschis si gratuit, cu conditia inregistrarii prin intermediul forumalului de mai jos.

Ageda preliminara:

9:00 – Coffee si Networking

9:30 – Discurs de deschidere: Ludwik Sobolewski, Director General, Bursa de Valori Bucuresti

9:45 – Sunatul clopotelului de deschidere a sedintei de tranzactionare

9:50 – Discurs: Lucian Anghel, Presedinte, Bursa de Valori Bucuresti

10:00  Discurs: Andra Cristina Croitoru, Secretar de Stat al Agentiei Nationale pentru Egalitatea de Sanse între Femei si Barbati

10:10 – Discurs: Ana Maria Mihaeascu

10:20 – Discurs: Mihaela Cristescu, Proprietar si Cofondator, Medlife

10:30 – Discurs: Virginia Otel, Presedinte, Professional Women's Network Romania

10:40 – Discurs: Gokhan Kont, Portfolio Manager for Europe & Central Asia, IFC

10:50 – Q&A