sâmbătă | 20 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. - IMP

Convocare AGAE 15/16 iunie 2017

Data Publicare: 12.05.2017 8:50:32

Cod IRIS: D1570

Catre

Bursa de Valori Bucuresti

Autoritatea de Supraveghere Financiara

Raport curent privind informatiile prevazute de art. 113 lit. A. din Regulamentul nr.1/2006, privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare

Data raportului:11.05.2017

Denumirea entitatii emitente: IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR SA

Sediul social: Oras Voluntari, Sos. Pipera Tunari, nr. 4 C, Centrul de Afaceri Construdava, etaj 6,7, Judetul Ilfov

Numarul de telefon/fax:230.75.81/82/83/ 230.75.70/71/72

Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului J23/1927/2006

Capital social subscris si varsat: 277.866.574 RON

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti

Eveniment important de raportat :

CONVOCATOR

Consiliul de Administratie al IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. ("Societatea"), societate pe actiuni, infiintata si functionand potrivit legislatiei din Romania, cu sediul social in Romania, jud. Ilfov, oras Voluntari, soseaua Pipera-Tunari nr. 4C, Centrul de Afaceri Construdava, etaj 6 si 7, cod postal 077190, inregistrata in Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Ilfov sub nr. J23/1927/2006, cod unic de inregistrare 1553483, format din dna. Iuliana Mihaela Urda, Presedintele Consiliului de Administratie, dl. Gabriel Vasile, dna. Alina Ruxandra Scarlat, dl. Daniel Pandele si dl. Laviniu-Dumitru Beze, membri ai Consiliului de Administratie, intrunit in data de 11.05.2017,

in baza prevederilor Legii nr. 31/1990 privind societatile, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata („Legea nr. 24/2017”), ale Regulamentului Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (in prezent Autoritatea de Supraveghere Financiara) nr. 1/2006 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, ale Regulamentului Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare nr. 6/2009 privind exercitarea anumitor drepturi in cadrul adunarilor generale ale actionarilor („Regulamentul nr. 6/2009”) si conform actului constitutiv al Societatii, prin prezenta

CONVOACA

adunarea generala extraordinara a actionarilor („Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor” sau „AGEA”) pentru data de 15.06.2017, ora 10.00 a.m., in Sala Maple, situata la Etajul 1, Cladirea A, din Willbrook Platinum Business & Convention Center, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Sector 1, Bucuresti, cod postal 015016. In cazul in nu se intrunesc conditiile de cvorum legale si statutare pentru validitatea deliberarilor Adunarii, Adunarea Generala Extraordinara va avea loc in data de 16.06.2017, in acelasi loc, la aceeasi ora si avand aceeasi ordine de zi.

Numai persoanele care sunt inregistrate ca actionari la data de referinta 02.06.2017 ("Data de Referinta") in registrul actionarilor Societatii tinut de Depozitarul Central S.A au dreptul de a participa si de a vota in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor.

ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR are urmatoarea ordine de zi:

1. Aprobarea emisiunii de obligatiuni de catre Societate (indiferent daca sunt nominative sau la purtator, garantate sau negarantate, in forma materializata sau de-materializata, daca vor fi listate la orice bursa sau nu si/sau denominate in lei, EUR, orice alta moneda sau orice combinatie a celor de mai sus), avand o valoare nominala maxima totala de 25.000.000 EUR sau echivalentul acestei sume in orice alta moneda si cu o scadenta de pana la 7 (sapte) ani ("Obligatiunile"), in una sau mai multe emisiuni si/sau transe (fie ca au aceleasi caracteristici si/sau caracteristici diferite, inclusiv in ceea ce priveste forma obligatiunilor, valoarea nominala, rata dobanzii si/sau data scadentei). Obligatiunile vor fi vandute in conformitate cu: (i) una sau mai multe oferte publice adresate publicului si/sau anumitor investitori calificati si/sau profesionali si/sau in baza altor exceptii de la publicarea unui prospect in legatura cu emisiunea de astfel de Obligatiuni; si/sau (ii) una sau mai multe plasamente private catre investitori (profesionali, calificati sau nu). Aprobarea de mai sus este valabila in legatura cu Obligatiunile cu scadenta maxima de mai sus, pana la valoarea nominala maxima totala de 25.000.000 EUR sau echivalentul acestei sume in orice alta moneda, indiferent daca emisiunea acestor Obligatiuni se va incheia pe parcursul unuia sau mai multor ani calendaristici.

2. Aprobarea emiterii si/sau constituirii de catre Societate a oricaror tipuri de garantii si/sau oricaror ipoteci in legatura cu finantari obtinute de societatile afiliate Societatii, inclusiv, fara a se limita la, garantarea executarii obligatiilor oricarei societati afiliate, fie prin garantii personale sau asupra unor bunuri ale Societatii sau prin orice alt tip de garantii emise in scopul celor de mai sus.

3. Aprobarea rascumpararii de catre Societate a propriilor actiuni, in cadrul pietei pe care actiunile sunt listate si/sau prin desfasurarea de oferte publice de cumparare, in conformitate cu prevederile legale aplicabile, in urmatoarele conditii: (i) maximum 7.000.000 actiuni (reprezentand maximum 2,52% din capitalul social subscris si varsat la data hotararii), partial pentru alocarea catre angajati si/sau administratori si/sau directori ai societatii, si partial in scopul anularii lor si reducerii corespunzatoare a capitalului social al societatii; (ii) la pretul minim de 0,6 lei per actiune si un pret maxim egal cu valoarea cea mai mica dintre (a) 1,5 lei per actiune si (b) valoarea cea mai mare dintre pretul ultimei tranzactii independente si pretul cel mai ridicat din momentul respectiv al ofertei de achizitionare, in conformitate cu prevederile art.3 alin. (2) din Regulamentul Delegat (UE) 2016/1052 al Comisiei din 8 martie 2016 de completare a Regulamentului (UE) nr. 596/2014 al Parlamentului European si al Consiliului in ceea ce priveste standardele tehnice de reglementare pentru conditiile aplicabile programelor de rascumparare si masurilor de stabilizare. Valoarea agregata a programului de rascumparare este de pana la 10.500.000 lei. Programul se va desfasura pentru o perioada de maximum 24 (douazeci si patru) de luni de la data publicarii hotararii AGEA in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a IV-a. Tranzactiile de rascumparare pot avea drept obiect doar actiuni platite integral si vor fi efectuate doar din profitul distribuibil sau din rezerve disponibile ale Societatii, asa cum sunt inregistrate in ultimele situatii financiare anuale aprobate, cu exceptia rezervelor legale.

4. Aprobarea modificarii actului constitutiv al Societatii dupa cum urmeaza:

(i) Articolul 7 din actul constitutiv al Societatii se modifica si va avea un singur paragraf care va avea urmatorul cuprins:

„Capitalul social al Societatii poate fi majorat sau redus in conformitate cu legislatia aplicabila.”

(ii) Articolul 8 din actul constitutiv al Societatii se completeaza cu alineatul (4), care va avea urmatorul cuprins:

„Societatea isi poate rascumpara propriile actiuni in conformitate cu legislatia aplicabila.”

(iii) Literele d), e), p) si r), din alineatul (6) al articolului 10 a din actul constitutiv al Societatii se abroga, incepand cu exercitiul financiar curent. Restul literelor din alin. (6) al articolului 10 din actul constitutiv al Societatii se renumeroteaza in mod corespunzator.

(iv) Litera m) in conformitate renumerotarea conforma punctului (4).(iii) de mai sus din alineatul (6) al articolului 10 din actul constitutiv al Societatii (anterior renumerotarii fiind litera o)) va avea urmatorul cuprins:

„incheierea contractelor de inchiriere pe o perioada mai mare de 1 (un) an, avand ca obiect active corporale a caror valoare, individual sau cumulat, fata de aceeasi parte contractanta sau persoane implicate sau care actioneaza in mod concertat depaseste 20% din totalul activelor imobilizate ale Societatii, cu exceptia creantelor, in momentul incheierii acelui contract, precum si asocierile pe o perioada mai mare de un an, care depasesc aceeasi valoarea ca cea de mai sus;”

(v) Alineatul (2) al articolului 12 din actul constitutiv al Societatii se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„Presedintele Consiliului de Administratie va desemna, dintre angajatii Societatii cel putin un secretar tehnic care sa verifice indeplinirea conditiilor si formalitatilor necesare pentru tinerea sedintelor Adunarii Generale a Actionarilor.”

(vi) Alineatul (5) al articolului 13 din actul constitutiv al Societatii se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„In cazul in care un actionar care a votat prin corespondenta participa la adunarea generala personal sau prin reprezentant, votul prin corespondenta pentru respectiva adunare generala se considera revocat de drept, fara a fi necesare alte formalitati in acest scop. In acest caz, Societatea va lua in considerare numai votul actionarului respectiv, personal sau prin reprezentant.”

(vii) Alineatul (6) al articolului 13 din actul constitutiv al Societatii se abroga. Alineatele ulterioare ale articolului 13 se renumeroteaza in mod corespunzator.

(viii) Parantezele patrate (respectiv caracterele "[" si "]") din alineatul (9) in conformitate cu renumerotarea la punctul 4. (vii) de mai sus (anterior renumerotarii fiind alineatul (10)) al articolului 13 din actul constitutiv al Societatii se elimina. Pentru evitarea oricarei dubiu, textul cuprins intre paranteze din alineatul mentionat anterior ramane neschimbat ca rezultat al eliminarii de la acest punct 3.(viii).

(ix) Alineatul (12) al articolului 15 din actul constitutiv al Societatii se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„Durata mandatului administratorilor este de 4 (patru) ani sau egala cu o alta durata mai scurta aprobata de Adunarea Generala a Actionarilor si poate fi reinnoita de oricate ori este aprobat de Adunarea Generala a Actionarilor, cu exceptia cazului in care legea sau prezentul act constitutiv nu prevad in mod obligatoriu altfel.”

(x) Alineatul (15) al articolului 15 din actul constitutiv al Societatii se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„Atunci cand functia de administrator devine vacanta inainte de expirarea duratei mandatului, durata mandatului noului administrator va fi egala cu durata ramasa de executat din mandatul predecesorului, daca Adunarea Generala a Actionarilor nu hotaraste altfel.”

(xi) Litera (m) din alineatul (3) al articolului 17 din actul constitutiv al Societatii se abroga. Alineatele ulterioare ale articolului 17 se renumeroteaza in mod corespunzator.

(xii) Alineatul (2) al articolului 18 al actului constitutiv al Societatii se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„Sedintele Consiliului de Administratie vor fi convocate de Presedinte, la cererea celorlalti membri sau la cererea Directorului General, in conditiile legii si ale prezentului Act Constitutiv.”

(xiii) Alineatul (6) al articolului 21 din actul constitutiv al Societatii se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„Durata mandatului Directorului General este de 4 (patru) ani sau egala cu o alta durata mai scurta aprobata de Consiliul de Administratie si poate fi reinnoita de oricate ori este aprobat de Consiliul de Administratie.”

(xiv) Articolul 23 din actul constitutiv al Societatii se completeaza cu alineatul (6), care va avea urmatorul cuprins:

„Fara a aduce atingere altor competente care pot fi delegate Directorului General in conformitate cu prezentul Act Constitutiv, puterile prevazute la alin. (1) de mai sus pot fi delegate Directorului General.”

(xv) Alineatul (1) al articolului 34 din actul constitutiv al Societatii se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„Traducerea in limba engleza a acestui act constitutiv va fi pregatita doar pentru scop informativ. Versiunea in limba romana a actului constitutiv prevaleaza asupra oricaror prevederi contradictorii ale traducerii in limba engleza.”

Prevederile actului constitutiv al Societatii care nu sunt modificate de AGEA (indiferent daca expres sau drept consecinta a modificarilor exprese mentionate mai sus) vor ramane neschimbate.

5. Autorizarea si imputernicirea Consiliului de Administratie, cu posibilitatea de subdelegare a acestei autorizari si imputerniciri, oricarei persoane, dupa cum considera necesar si/sau oportun, dupa caz:

(i) sa emita orice hotarare si sa indeplineasca toate actele si faptele juridice necesare, utile si/sau oportune pentru aducerea la indeplinire a hotararilor ce urmeaza sa fie adoptate de catre AGEA Societatii in conformitate cu punctul 1 de mai sus, inclusiv, fara a se limita la, negocierea precum si stabilirea si aprobarea urmatoarelor in legatura cu fiecare emisiune sau transa de Obligatiuni: (a) valoarea emisiunii sau a transei, dupa caz; (b) pretul Obligatiunilor; precum si (c) orice alti termeni si conditii ale Obligatiunilor, incluzand, fara limitare, forma obligatiunilor, maturitatea, rascumpararea anticipata, dobanzile, impozitele si comisioanele, garantiile si/sau ipotecile emise si/sau instituie in legatura cu emiiterea Obligatiunilor si, dupa caz, prospectul pregatit in legatura cu emiterea Obligatiunilor; si (d) intermediarii pentru emisiunea si vanzarea Obligatiunilor, dupa caz;

(ii) sa negocieze si aprobe si sa semneze orice contracte si/sau aranjamente privind Obligatiunile si/sau pe baza carora Obligatiunile sunt emise, vandute si/sau admise la tranzactionare pe o bursa de valori, contracte de garantie, angajamente de garantare, documente de oferta, orice contracte de subscriere, vanzare, agentie, trust, de consultanta, certificate, declaratii, registre, notificari, acte aditionale si orice alte acte si documente necesare, sa indeplineasca orice formalitati si sa autorizeze si/sau sa execute orice alte actiuni necesare pentru a da efecte depline emisiunii Obligatiunilor si/sau ofertei in legatura cu acestea si vanzarii acestora si/sau garantiilor aferente (dupa caz) si sa negocieze, aprobe si sa semneze orice alte documente si sa indeplinineasca orice alte operatiuni si/sau formalitati care sunt necesare sau utile pentru a implementa si a acorda efecte depline celor mentionate mai sus si emiterii de Obligatiuni;

(iii) sa decida daca Obligatiunile sau orice emisiune si/sau transa a acestora vor fi listate pe orice bursa de valori si, daca este cazul, sa negocieze, sa aprobe si sa semneze orice document si sa efectueze orice operatiuni si/sau formalitati care sunt necesare in legatura cu admiterea Obligatiunilor pe o astfel de bursa de valori (inclusiv, daca este cazul, negocierea si aprobarea prospectului pregatit in legatura cu admiterea acestor obligatiuni la tranzactionare pe bursa de valori);

(iv) sa negocieze si aprobe si sa semneze orice contracte si/sau aranjamente privind operatiunile mentionate la punctul 2 de mai sus, si sa efectueze orice actiuni si/sau formalitati care sunt necesare in legatura cu aceste operatiuni; si

(v) sa negocieze, sa aprobe si sa semneze orice documente si sa efectueze orice operatiuni si/sau formalitati necesare sau utile pentru punerea vederea aducerii la indeplinire a hotararilor adoptate de catre AGEA, inclusiv, fara limitare, aprobarea termenilor si conditiilor programul de alocare a actiunilor de catre Societate, anagajatilor, administratorilor si/sau directorilor sai, inclusiv termenii si conditiile referitoare la persoanele eligibile, criteriile de alocare si modul de alocare.

6. Autorizarea si imputernicirea, cu posibilitatea de subdelegare a acestei autorizari si imputerniciri, d-nei Iuliana Mihaela Urda, pentru a semna in numele actionarilor hotararea AGEA, precum si orice alte documente in legatura cu aceasta, inlcuzand dar fara a se limita la varianta actualizata a actului constitutiv care va reflecta modificarile aprobate de catre AGA (precum si sa conformeze traducerea in limba engleza a actului constitutiv cu versiunea in limba romana a acestuia, astfel cum va fi modificat de AGEA, precum si sa remedieze orice eroare materiala, traducere necorespunzatoare sau inexactitate din traducerea in limba engleza), sa solicite publicarea hotararii in partea IV a Monitorului Oficial al Romaniei, sa depuna si sa primeasca orice documente, precum si sa indeplineasca formalitatile necesare in fata Oficiului Registrului Comertului, precum si in fata oricarei alte autoritati, institutii publice, persoane juridice si persoane fizice, precum si sa efectueze orice acte in vederea inregistrarii si asigurarii opozabilitatii hotararilor care vor fi adoptate de AGEA.

7. Aprobarea datei de 04.07.2017 ca data de inregistrare care serveste la identificarea actionarilor Societatii asupra carora se rasfrang efectele hotararilor adoptate in cadrul AGEA convocate prin intermediul prezentului Convocator.

8. Aprobarea datei de 03.07.2017 ca ex-date.

***

INFORMATII GENERALE PRIVIND ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR

La Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor sunt indreptatiti sa participe si isi pot exercita dreptul de vot numai actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor Societatii la Data de Referinta (02.06.2017), conform prevederilor legale si ale Actului Constitutiv, personal, prin reprezentantii legali sau prin reprezentant conventional (pe baza de imputernicire speciala in baza formularului de procura pus la dispozitie de Societate, sau pe baza de imputernicire generala, in conditiile legii). Actionarii au dreptul sa voteze si prin corespondenta, utilizand formularele speciale puse la dispozitie de catre Societate in acest sens.

Calitatea de actionar se constata in baza listei actionarilor de la data de referinta, primita de emitent de la Depozitarul Central.

Accesul actionarilor indreptatiti sa participe la Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor este permis prin simpla proba a identitatii acestora, facuta prin:

a) in cazul actionarilor persoane fizice:

- actul de identitate (BI sau CI pentru cetatenii romani sau, dupa caz, pasaport/alt act de identitate national recunoscut de Statul Roman pentru cetatenii strain);

- procura si actul de identitate al reprezentantului (daca actionarul este reprezentat de o alta persoana).

b) in cazul actionarilor persoane juridice:

- calitatea de reprezentant legal va fi determinata in baza listei de actionari de la Data de Referinta primita de la Depozitarul Central; cu toate acestea in cazul in care actionarul in cauza nu a facut demersuri in sensul inregistrarii reprezentantului legal la Depozitarul Central, in vederea reflectarii in registrul actionarilor Societatii, calitatea de reprezentant legal se dovedeste cu un certificat constatator eliberat de registrul comertului sau orice alt document emis de catre o autoritate competenta din statul in care actionarul este inmatriculat legal, care atesta calitatea de reprezentant legal, prezentat in original sau in copie conforma cu originalul;

- persoanele fizice desemnate ca reprezentante ale unei persoane juridice actionari vor fi identificate pe baza actului de identitate (BI/CI pentru cetatenii romani sau, dupa caz, pasaport/alt act de identitate national recunoscut de Statul Roman pentru cetatenii strain);

- in situatia in care cel care reprezinta actionarul persoana juridica nu este reprezentantul legal, pe langa documentele mentionate mai sus (care atesta calitatea de reprezentant legal al persoanei care semneaza procura), reprezentantul va prezenta si procura semnata de reprezentantul legal al persoanei juridice respective.

Potrivit art 92 alin. (10) din Legea nr. 24/2017, reprezentarea actionarilor in adunarea generala a actionarilor se poate face si prin alte persoane decat actionarii, in baza unei imputerniciri speciale sau generale in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Imputernicirile vor fi utilizate in conditiile stabilite de Regulamentul nr. 6/2009 si Legea nr. 24/2017, iar modelul acestora va putea fi obtinut de pe site-ul Societatii www.impactsa.ro sau de la sediul Societatii.

Imputernicirea se va intocmi in trei exemplare originale (unul pentru actionar, unul pentru reprezentant si unul pentru emitent). Dupa semnare, exemplarul pentru emitent, insotit de copia actului de identitate a celui reprezentat, va fi trimis spre inregistrare Societatii la adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Sector 1, Bucuresti, cod postal 015016 Etajul 1, Cladirea A, din Willbrook Platinum Business & Convention Center pana cel tarziu la data de 14.06.2017 ora 10.00, cu 24 de ore inainte de data AGEA, acesta putand fi trimis si prin fax (nr. fax: +40-21-2307581/82/83) sau prin e-mail la adresa: intrebarifrecvente@impactsa.ro. Reprezentantul actionarului fiind obligat ca la data AGEA sa aiba asupra sa procura in original. Copii certificate ale procurilor vor fi retinute de Societate, facandu-se mentiune despre aceasta in procesul-verbal al adunarii generale.

Actionarii inregistrati la Data de Referinta au posibilitatea de a vota prin corespondenta, inainte de adunarea generala, prin utilizarea formularului de vot prin corespondenta pus la dispozitie pe pagina de web a Societatii la adresa www.impactsa.ro.

In cazul votului prin corespondenta, formularul de vot, completat si semnat, si copia actului de identitate valabil al actionarului (BI sau CI pentru cetatenii romani sau, dupa caz, pasaport/alt act de identitate national recunoscut de Statul Roman pentru cetatenii strain, iar in plus in cazul persoanelor juridice un certificat constatator eliberat de registrul comertului sau orice alt document emis de catre o autoritate competenta din statul in care actionarul este inmatriculat legal, care atesta calitatea de reprezentant legal, in original sau in copie conforma cu originalul) pot fi inaintate dupa cum urmeaza:

- transmise catre Societate, la adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.172-176, Sector 1, Bucuresti, cod postal 015016 Etajul 1, Cladirea A, din Willbrook Platinum Business & Convention Center prin orice forma de curierat cu confirmare de primire, astfel incat sa fie inregistrat ca fiind primit la registratura Societatii pana cel tarziu la data de 14.06.2017, ora 10.00 a.m. cu mentiunea „PENTRU ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR din 15/16IUNIE 2017”.

- transmise prin e-mail cu semnatura electronica extinsa incorporata conform Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica, pana cel tarziu la data de 14.06.2017, ora 10.00 a.m. la adresa de e-mail intrebarifrecvente@impactsa.ro, inserand la subiect „PENTRU ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR din 15/16 IUNIE 2017’’

Atat formularul de vot cat si procurile pot fi trimise fie in limba romana, fie in limba engleza.

Conform art. 11 indice 1 din Regulamentul nr. 6/2009, in cazul actionarilor persoane juridice sau a entitatilor fara personalitate juridica, calitatea de reprezentant legal se constata in baza listei actionarilor de la data de referinta, primita de la depozitarul central. Documentele care atesta calitatea de reprezentant legal intocmite intr-o limba straina, alta decat limba engleza, vor fi insotite de o traducere realizata de un traducator autorizat in limba romana sau in limba engleza.

Prevederile art. 11 indice 1 din Regulamentul nr. 6/2009 se aplica in mod corespunzator si pentru dovedirea calitatii de reprezentant legal al actionarului care propune introducerea unor noi puncte pe ordinea de zi a adunarii generale a actionarilor sau care adreseaza intrebari emitentului privind puncte de pe ordinea de zi a adunarii generale a actionarilor.

Conform art. 14 alin. 4) din Regulamentul nr. 6/2009, un actionar poate desemna o singura persoana sa il reprezinte la o anumita adunare generala. Cu toate acestea, daca un actionar detine actiuni ale unei societati comerciale in mai multe conturi de valori mobiliare, aceasta restrictie nu il va impiedica sa desemneze un reprezentant separat pentru actiunile detinute in fiecare cont de valori mobiliare cu privire la o anumita adunare generala. Aceasta prevedere nu aduce atingere dispozitiilor alin. (5) al art. 14 din Regulamentul nr. 6/2009.

Conform art. 14 alin. 4 ind. 1 din Regulamentul nr. 6/2009, un actionar poate desemna prin imputernicire unul sau mai multi reprezentanti supleanti care sa ii asigure reprezentarea in adunarea generala in cazul in care reprezentantul desemnat conform alin. (4) este in imposibilitate de a-si indeplini mandatul. In cazul in care prin imputernicire sunt desemnati mai multi reprezentanti supleanti, se va stabili si ordinea in care acestia isi vor exercita mandatul.

Conform art. 92 alin. (20) din Legea nr. 24/ 2017, in situatia in care actionarilor care si-a exprimat votul prin corespondenta participa personal sau prin reprezentant la adunarea generala, votul prin corespondenta exprimat pentru acea adunare generala va fi anulat. In acest caz, va fi luat in considerare doar votul exprimat personal sau prin reprezentant.

Unul sau mai multi actionari reprezentand individual sau impreuna cel putin 5% din capitalul social au dreptul de a introduce puncte pe ordinea de zi (cu conditia ca fiecare punct sa fie insotit de o justificare sau de un proiect de hotarare propus spre adoptare si sub conditia dovedirii calitatii in conditiile enuntate anterior pentru persoane fizice si/sau reprezentantii persoanelor juridice) sau de a propune proiecte de hotarare pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi, in termen de cel mult 15 zile de la data publicarii convocarii, respectiv pana in data de 30.05.2017 inclusiv, conform art. 7 din Regulamentul nr. 6/2009, fie prin mijloace de comunicare electronice (e-mail: intrebarifrecvente@impactsa.ro sau fax la numarul: +40-21-230.75.81/82/83) in atentia departamentului actionariat.

Fiecare actionar are dreptul sa adreseze Consiliului de Administratie intrebari in scris, inaintea datei de desfasurare a adunarii generale, privind punctele de pe ordinea de zi, conform art. 13 din Regulamentul nr. 6/2009.

Intrebarile vor putea fi transmise in scris, fie prin posta sau servicii de curierat (la adresa: Willbrook Platinum Business & Convention Center, Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 172-176, Cladirea A, Et. 1, Bucuresti, Sect. 1), fie prin mijloace de comunicare electronice (e-mail: intrebarifrecvente@impactsa.ro sau fax la numarul: +40-21-230.75.81/82/83) in atentia departamentului actionariat. Societatea va raspunde intrebarilor adresate de catre actionari in cadrul Adunarii Generale Extraordinare. Societatea poate publica raspunsurile la intrebari si pe website-ul sau, www.impactsa.ro .

Orice actionar are garantat exercitiul liber al drepturilor sale conform prevederilor legale aplicabile si ale Actului Constitutiv al Societatii.

Incepand cu data convocarii, formularele de procuri in limba romana si engleza, formularul de vot prin corespondenta in limba romana si engleza, documentele si materialele informative referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi a AGEA, proiectele de hotarari precum si orice alte informatii suplimentare aferente AGEA se pot obtine de la sediul societatii, intre orele 9-16, la tel.: +40-21-230.75.70/71/72, fax: +40-21- 230.75.81/82/83, ele fiind disponibile si pe site-ul Societatii: www.impactsa.ro .

La data prezentului Convocator, capitalul social al Societatii este de 277.866.574 RON, subscris si varsat, divizat in 277.866.574 actiuni ordinare, nominative, dematerializate, avand o valoare nominala de 1 RON fiecare.

Prezentul convocator se va completa cu prevederile legale aplicabile.

Consiliul de Administratie

Presedintele Consiliului de Administratie Iuliana Mihaela Urda

___________________



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.