marți | 03 octombrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Evenimente


Seminar Fluent in Finante Alege-ti brokerul tau

06.10.2016

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va invita la un eveniment special dedicat Concursului Condus de Randament. Acesta va avea loc joi 6 octombrie, de la ora 17:00, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (Bd. Octavian Goga nr. 2, Bucuresti).

Concept
Alege-ti brokerul pentru Concurs!
Evenimentul isi propune sa conecteze in mod direct investitorii cu brokerii Parteneri ai Concursului. Participantii la eveniment vor avea posibilitatea sa discute cu un broker la alegere, dupa o scurta prezentare a fiecaruia, care va include raspunsuri la urmatoarele intrebari:

1. De ce sa investesti acum?

2. In ce actiuni sa investesti?

3. De ce sa deschizi un cont de brokeraj la compania pe care o reprezint?


Inregistreaza-te gratuit prin intermediul formularului de mai jos! Evenimentul se va desfasura in limba romana.

Agenda:
16.30 - Sosirea Invitatilor
17.00 - Cuvant de introducere - Ludwik Sobolewski, Bursa de Valori Bucuresti
17.10 - Sesiune de prezentari            

Vor prezenta:                              

·         Raiffeisen Bank - Cristina Boicu si Florin Cazan

·         BT Capital Partners

·         Estinvest - Lucian Isac

·         IFB Finwest - Ovidiu Serdean

·         Intercapital Invest - Florin Munteanu si Nicu Grigoras

·         Muntenia Global Invest - Ion Milea

·         Piraeus Bank - Daniel Ciocoiu

·         Prime Transaction - Alin Brendea

·         Tradeville - Ciprian Birsan

Goldring, Muntenia Global Invest, Romintrade, Super Gold Invest*


18.20 - Alegerea brokerului
18.30 - Workshop in echipa (broker + investitori)
19.30 - Concluzii
*de confirmat

Despre "Condus de Randament"
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a dat startul primului concurs de tranzactionare in mediu real din Romania – Condus de Randament. Competitia va incepe pe 17 octombrie si se va incheia pe 17 februarie 2017, utilizand toate mecanismele si regulile specifice activitatii de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti. Scopul participantilor este sa obtina cel mai mare randament al portofoliului de concurs.

Randamentul investitiei va fi calculat pe baza tranzactiilor realizate cu una sau mai multe actiuni din cele 25 incluse in componenta indicelui BET-XT: Albalact (ALBZ), Antibiotice Iasi (ATB), Banca Comerciala Carpatica (BCC), BRD – Groupe Societe Generale (BRD), BRK Financial Group (BRK), Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Conpet (COTE), Societatea Electrica (EL), Electromagnetica (ELMA), Fondul Proprietatea (FP), IAR Brasov (IARV), Impact (IMP), Romcab (MCAB), Romcarbon (ROCE), SIF Banat Crisana (SIF1), SIF Moldova (SIF2), SIF Transilvania (SIF3), SIF Muntenia (SIF4), SIF Oltenia (SIF5), Romgaz (SNG), Nuclearelectrica (SNN), OMV Petrom (SNP), Transelectrica (TEL),Transgaz (TGN) si Banca Transilvania (TLV).  

Nu exista o suma minima de intrare in competitie. Astfel, participantii au libertatea sa aplice propria strategie de investitii, atata timp cat deruleaza tranzactii de cumparare de minimum 30.000 lei pana la data de 17 februarie 2017, finalul concursului.

Seminarul va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (Bucuresti, Bd. Bulevardul Octavian Goga 2). Participarea la seminar este gratuita, insa din motive organizatorice, va rugam sa va inregistrati folosind formularul de mai jos.

Cu sprijinul: