vineri | 12 aprilie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Evenimente


Invest Quest Modul 2 - Cand antreprenoriatul si investitiile se intalnesc

05.04.2017

Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu Rotary International District 2241 Romania and the Republic of Moldova va invita la modulul 2 al proiectului Invest Quest, care va avea loc in data de 5 aprilie, incepand cu ora 19:00, la sediul Bursei de Valori Bucuresti (Bd. Carol I nr 34-36, etaj 14). Tema acestui modulul este Cand antreprenoriatul si investitiile se intalnesc.

Speaker-ii in acest modul sunt:

  • Adrian Mitroi, CFA, MBA, Profesor Universitar "Finante coportamentale"
  • Reprezentant BVB "In ce pot investi pe BVB"

 

Participarea la seminar este gratuita si parte a acordului semnat intre Rotary International District 2241 Romania and the Republic of Moldova si Bursa de Valori Bucuresti, care au convenit sa coopereze pentru dezvoltarea educatiei in arii precum economia, investitiile financiare si antreprenoriatul printr-un program de instruire dedicat tinerilor si nu numai. Seminarul face parte dintr-un proiect ce se deruleaza pe o perioada de 5 saptamani, saptamanal avand loc cate un seminar sustinut de experti ai pietei. Mai jos vei gasi link-urile pentru a-ti rezerva un loc la celelalte module. La fiecare seminar sunt disponibile doar cate 50 de locuri, astfel ca te incurajam sa iti rezervi din timp locul.

  • Modulul 1: Banii fac lumea sa se invarta, va avea loc pe 29 martie, de la ora 19:00 – rezerva-ti locul aici
  • Modulul 3: Lumea Investitiilor, va avea loc pe 12 aprilie, de la ora 19:00 – rezerva-ti locul aici
  • Modulul 4: Cum se scrie o poveste de succes pe Bursa? va avea loc pe 19 aprilie de la ora 19:00 – rezerva-ti locul aici
  • Modulul 5: Cum sa iti vinzi ideea si cum sa iti planifici viitorul? va avea loc pe 26 aprilie, de la ora 19:00 – rezerva-ti locul aici

 

Seminariile vor fi sustinute in limba romana.

Pe langa modulele educationale, se va desfasura un concurs de tranzactionare virtuala (demo) in perioada 5 aprilie - 31 mai (8 saptamani), cu scopul de a oferi participantilor posibilitatea de a trai experienta tranzactionarii reale prin intermediul platformei de tranzactionare Arena-XT a Bursei de Valori Bucuresti. Persoana care va participa la minimum 2 dintre module si va reusi sa obtina cel mai mare randament pentru un portofoliu virtual alimentat cu 20.000 de lei va castiga un premiu de 5.000 de lei, oferit de Clubul Rotary.

Pentru mai multe informatii despre concurs puteti sa ne trimiteti un e-mail la marketing@bvb.ro.