joi | 30 noiembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Evenimente


Calendarul workshop-urilor Investeste pentru viitor

05.12.2019

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, va invita la workshop-urile “Investeste pentru viitor!”, care vor avea loc in 9 orase din Romania.  Workshop-urile vin in intampinarea mediului de afaceri si a antreprenorilor romani, cu scopul de a propune utilizarea parghiilor si mecansimelor bursiere dedicate dezvoltarii afacerilor acestora.

Mai jos gasiti orasele si datele cand vor avea loc workshop-urile.
Pentru a participa la cel mai apropiat workshop de tine, te rugam sa accesezi workshop-ul respectiv si sa te inscrii folosind formularul disponibil acolo.

Cluj-Napoca - 28 februarie - Inregistreaza-te AICI
Ploiesti - 22 martie - Inregistreaza-te AICI
Brasov - 18 aprilie - Inregistreaza-te AICI
Iasi - 16 mai - Inregistreaza-te AICI
Constanta - 27 iunie - Inregistreaza-te AICI
Craiova - 19 septembrie - Inregistreaza-te AICI
Tg Mures - 17 octombrie - Inregistreaza-te AICI
Timisoara - 21 noiembrie - Inregistreaza-te AICI
Bucuresti - 5 decembrie - Inregistreaza-te AICI

In cadrul workshop-urilor, veti afla oportunitatile pe care piata de capital romaneasca le ofera societatilor care au proiecte de dezvoltare, direct de la Bursa de Valori Bucuresti si de la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Vor fi alaturi de noi si intermediari financiari, care au realizat cu succes operatiuni de finantare prin care antreprenorii au atras resursele financiare necesare punerii in practica a proiectelor de dezvoltare a afacerii acestora.acestora.

Participarea la aceste workshop-uri este GRATUITA.
Pentru a afla mai multe despre oportunitatile si beneficiile pe care Bursa de Valori Bucuresti le pune la dispozitia mediului de afaceri, vizitati: www.bvb.ro.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare la acest workshop vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta ”As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.