luni | 22 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Evenimente


Workshop regional Made in Romania la Timisoara

10.11.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si partenerii sai in programul Made in Romania va invita joi, 10 noiembrie 2022, la Timisoara, la workshopul regional Made in Romania, editia a V-a.

La aceste discutii ne dorim sa-i avem alaturi de noi in principal pe membrii Top Managmentului companiei pe care o reprezentanti, actionari, director general, director financiar, precum si echipele de legal si business development.

Evenimentul va fi reprogramat la o data ulterioara ce va fi comunicata.

 

 

Despre Made in Romania
Made in Romania este un program unic care isi propune sa identifice si sa promoveze antreprenoriatul romanesc. In cursul anului 2022, partenerul principal care sprijina derularea proiectului ”powered by” Microsoft, alaturi de partenerii Grupul Financiar Banca Transilvania, BRK Financial Group, BRD Asset Management, Impetum Group, Agista, Bondoc & Asociatii, DendrioMazarsTradeville, Termene.ro, Seedblink, IFB Finwest si DIGI24, in calitate de partener media.


 

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare la acest workshop vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta ”As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.