vineri | 01 martie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Workshop regional Made in Romania la Bucuresti

09.11.2023

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si partenerii sai in programul Made in Romania va invita joi, 9 noiembrie 2023, la Bucuresti, primul workshop regional Made in Romania, editia a VI-a.

La aceste discutii ne dorim sa-i avem alaturi de noi in principal pe membrii Top Managmentului companiei pe care o reprezentanti, actionari, director general, director financiar, precum si directori de marketing, HR si business development.

Evenimentul va avea loc la Palatul CCIB Business Center, str. Ion Ghica Nr. 4, et.2, Aula Carol I.

Agenda preliminara:

9:00 – 9:30  Primirea invitatilor, welcome coffee si networking

9:30 – 9:50  Cuvinte de deschidere:
         Radu Hanga, Presedintele Consiliului de Administratie, Bursa de Valori Bucuresti

Stefan - Radu Oprea, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului
         Iuliu Stocklosa, Presedinte, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

9:50 – 10:00  Despre editia a VI-a Made in Romania, Ana-Maria Neatu, Manager Proiect, Bursa de Valori Bucuresti

10:00 – 13:00 – Partea I
         Solutii de finantare prin piata de capital sau M&A, Bogdan Baldovin, Senior Associate, BT Capital Partners
         Finantarea si inovarea companiilor romanesti
, Valentin Albu, CFO si Ondina Olariu, CMO, Roca Industry
         Atragere, Retentie, Eficientizare Capital Uman, Narcis Popescu, HR Consultancy Director, Mercer Marsh Benefits
         Transformarea digitala în era AI, Adelin Stoica, Account Technology Strategist Lead, Microsoft Romania

13:00 – 14:00  Pranz si socializare

14:00 – 15:30 – Partea a II-a
         14:00 – 15:00  Keynote speech -
”How important is an Advisory Board for an entrepreneurial company and how it leads the company to a sustainable growth and development”, Prof. Andrew Kakabadse, Program Director, The Board Directors' Program, Henley Business School, President of The Board, Envisia Boards of Elite (prezentarea va fi in limba engleza)
         15:00 – 15:45  Brand. Branding Rebranding. Ce impact au in viata unui business? Adrian Tuluca, Propaganda

15:45  Concluzii

Participarea la workshop este GRATUITA.
Pentru o buna organizare, va rugam sa va inscrieti atat dumneavoastra, cat si colegii dumneavoastra utilizand formularul de mai jos.

Despre Made in Romania
Made in Romania este un program unic care isi propune sa identifice si sa promoveze antreprenoriatul romanesc. In cursul anului 2022, partenerul principal care sprijina derularea proiectului ”powered by” Microsoft, alaturi de partenerii Grupul Financiar Banca Transilvania, BRK Financial Group, Roca Industry, Agista, Bondoc & Asociatii, DendrioMazars, Termene.ro, Propaganda, IFB Finwest, Mercer Marsh Benefits, DIGI24 in calitate de partener media si ”Radioul Antreprenorilor”, Radio Guerrilla.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare la acest workshop vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta ”As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.