vineri | 01 martie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Workshop regional Made in Romania la Cluj-Napoca

23.11.2023

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si partenerii sai in programul Made in Romania va invita joi, 23 noiembrie 2023, la Cluj-Napoca, la workshop regional Made in Romania, editia a VI-a, din regiunea Transilvaniei.

La aceste discutii ne dorim sa-i avem alaturi de noi in principal pe membrii Top Managmentului companiei pe care o reprezentanti, actionari, director general, director financiar, precum si directori de marketing, HR si business development.

Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada, Calea Turzii, Nr. 43, Sala Ferdinand.

Agenda preliminara:

9:00 – 9:45  Primirea invitatilor, welcome coffee si networking

9:45 – 9:50  Cuvinte de deschidere:
         Remus Danila, Head of IR & Public Affairs, Bursa de Valori Bucuresti

9:50 – 10:00  Despre editia a VI-a Made in Romania, Ana-Maria Neatu, Manager Proiect, Bursa de Valori Bucuresti

10:00 – 13:00 – Partea I
         Solutii de finantare prin piata de capital sau M&A, Bogdan Baldovin, Senior Associate, BT Capital Partners
         Beneficiile listarii unei companii pe piata de capital
, Laurentiu Irimia, Corporate Finance Manager, BRK Financial Group
         Avantajele unui parteneriat cu un fond de growth, Aurel Podariu, Senior Investment Manager, Agista

13:00 – 14:00  Pranz si socializare

14:00 – 16:00 – Partea a II-a
         Atragere, Retentie, Eficientizare Capital Uman, Narcis Popescu, HR Consultancy Director, Mercer Marsh Benefits

Brand. Branding Rebranding. Ce impact au in viata unui business? Adrian Tuluca, Propaganda

16:00  Concluzii

Participarea la workshop este GRATUITA.
Pentru o buna organizare, va rugam sa va inscrieti atat dumneavoastra, cat si colegii dumneavoastra utilizand formularul de mai jos.

Despre Made in Romania
Made in Romania este un program unic care isi propune sa identifice si sa promoveze antreprenoriatul romanesc. In cursul anului 2022, partenerul principal care sprijina derularea proiectului ”powered by” Microsoft, alaturi de partenerii Grupul Financiar Banca Transilvania, BRK Financial Group, Roca Industry, Agista, Bondoc & Asociatii, DendrioMazars, Termene.ro, Propaganda, IFB Finwest, Mercer Marsh Benefits, DIGI24 in calitate de partener media si ”Radioul Antreprenorilor”, Radio Guerrilla.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare la acest workshop vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta ”As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.