vineri | 01 martie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Workshop regional Made in Romania la Timisoara

12.12.2023

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si partenerii sai in programul Made in Romania va invita marti, 12 decembrie 2023, la Timisoara, la workshop regional Made in Romania, editia a VI-a, din regiunea Banat.

La aceste discutii ne dorim sa-i avem alaturi de noi in principal pe membrii Top Managmentului companiei pe care o reprezentanti, actionari, director general, director financiar, precum si directori de marketing, HR si business development.

Evenimentul va avea loc la Hotel Continental, Bulevardul Revolutiei din 1989, nr. 2A, et.1, Sala Continental.

Agenda:

9:00 – 9:45  Primirea invitatilor si socializare

9:45 – 9:55  Cuvinte de deschidere:
         Adrian Tanase, Director General, Bursa de Valori Bucuresti    :
         Prof. Dr. Flavia Barna, Prorector Universitatea de Vest Timisoara

9:55 – 10:00  Despre editia a VI-a Made in Romania, Ana-Maria Neatu, Manager Proiect, Bursa de Valori Bucuresti

10:00 – 13:00 – Partea I
        10:00 – 11:00 Finantarea bancara vs. piata de capital - avantaje si dezavantaje, conditii de listare, Ovidiu Serdean, Director Agentie, IFB Finwest
        11:00 – 12:00 Avantajele listarii la bursa
, Razvan Rat, Director General Adjunct, BRK Financial Group
        12:00 – 13:00 Noul standard european privind obligatiunile verzi: provocari si oportunitati, Simona Petrisor, Partener, Bondoc si Asociatii

13:00 – 14:00  Pranz si socializare

14:00 – 16:00 – Partea a II-a
         14:00 – 15:00  Atragere, Retentie, Eficientizare Capital Uman, Narcis Popescu, HR Consultancy Director, Mercer Marsh Benefits

15:00 – 16:00  Brand. Branding Rebranding. Ce impact au in viata unui business? Madalina Oanta, Branding Director, Propaganda Brand New

16:30  Concluzii

Participarea la workshop este GRATUITA.
Pentru o buna organizare, va rugam sa va inscrieti atat dumneavoastra, cat si colegii dumneavoastra utilizand formularul de mai jos.

Despre Made in Romania
Made in Romania este un program unic care isi propune sa identifice si sa promoveze antreprenoriatul romanesc. In cursul anului 2022, partenerul principal care sprijina derularea proiectului ”powered by” Microsoft, alaturi de partenerii Grupul Financiar Banca Transilvania, BRK Financial Group, Roca Industry, Agista, Bondoc & Asociatii, DendrioMazars, Termene.ro, Propaganda, IFB Finwest, Mercer Marsh Benefits, DIGI24 in calitate de partener media si ”Radioul Antreprenorilor”, Radio Guerrilla.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare la acest workshop vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta ”As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.