joi | 23 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Evenimente


Webinariile Made in Romania De ce am ales Bursa de Valori Bucuresti

19.05.2020

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va invita la Webinariile Made in Romania: De ce am ales Bursa de Valori Bucuresti, care va fi transmis online marti, 19 mai, de la ora 11:00.

Inregistrarea evenimentului este disponibila pe pagina de Facebook a BVB, la acest LINK.

Webinarul vine in intampinarea mediului de afaceri si a antreprenorilor romani, cu scopul de a propune utilizarea parghiilor si mecansimelor bursiere dedicate dezvoltarii afacerilor acestora.

Agenda

11:00 – 11:05 – Introducere

11:05 – 11:15 – Made in Romania – Programul BVB pentru identificarea si sustinerea viitoarele motoare de crestere ale economiei romanesti
          Stefan Musgociu, Specialist Dezvoltare si Marketing, Bursa de Valori Bucuresti

11:15 – 12:25 – De ce am ales Bursa de Valori Bucuresti
          Ileana Botez, Sef Departament Listari, Bursa de Valori Bucuresti
          Radu Constantinescu, Presedinte si Cofondator Qualitance (Q22E) – emitent de obligatiuni la bursa
          Vlad Popescu, Presedinte si CEO Norofert (NRF) – companie listata pe AeRO si in curs de listare a obligatiunilor la bursa
          Virgil Zahan, Director General, SSIF Goldring

12:25 – 12:30 – Concluzii
 

Participarea este GRATUITA.
Pentru o buna organizare a webinarului si pentru a va putea anunta de eventuale modificari de ultim moment, va rugam sa va inscrieti utilizand formularul de mai jos.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare la acest workshop vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta ”As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.