joi | 28 martie, 2024 |

Premiem pe 16 februarie performerii anului 2022 la BVB Awards

16.02.2023

Bursa de Valori Bucuresti organizeaza a 10-a editie a evenimentului BVB Awards prin care premiaza Performerii Anului 2022 pe piata de capital. Eveniment cu traditie, BVB Awards reflecta performanta stakeholderilor pietei de capital din Romania si aduce in prim-plan strategiile castigatoare din 2022.

Distinctiile oferite in cadrul ceremoniei de premiere reprezinta o recunoastere a meritelor si activitatii sustinute intreprinse de catre stakeholderii pietei de capital romanesti in anul provocarilor, 2022.

Evenimentul va putea fi urmarit LIVE joi, 16 februarie 2023, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB -  FacebookYouTube si LinkedIn.

Agenda evenimentului:

10:00 Cuvant de bun-venit, Radu Hanga, Presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti

10:10 Discurs de deschidere, Gabriel Gradinescu, Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF)

10:20 Discurs de deschidere, Cristian Popa, membru în Consiliul de Administratie al BNR – Banca Nationala a Romaniei

10:30 Discurs de deschidere, Mihai Calin Precup, Secretar de stat, Ministerul Finantelor

10:40 Discurs de deschidere, Adrian Tanase, CEO Bursa de Valori Bucuresti

10:50 Ceremonie de premiere