marți | 03 octombrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Evenimente


Seminar Alege-ti brokerul tau

17.11.2016

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va invita la un eveniment special dedicat Concursului Condus de Randament. Acesta va avea loc joi 17 noiembrie, de la ora 17:00, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (Bd. Octavian Goga nr. 2, Bucuresti).

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Happy Tour te premiaza daca devii investitor!

Vino la evenimentul Alege-ti brokerul tau din 17 noiembrie, deschide un cont de investitii si poti castiga un city break in Sibiu.

Este mai simplu decat crezi:

1. Dai SHARE postarii de Concurs de pe pagina de Facebook a Bursei de Valori Bucuresti www.facebook.com/bursadevaloribucuresti

2. Participi la evenimentul “Alege-ti brokerul” din 17 noiembrie 2016 si te inscrii in registrul online al participantilor disponibil pe durata evenimentului la unul din reprezentantii Organizatorului.

3. Deschizi un cont nou de investitii la oricare Intermediar care a fost prezent la evenimentul organizat de BVB ”Alege-ti brokerul”

4. Realizezi tranzactii de cumparare de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti de minimum 1.000 lei  in perioada 18 noiembrie - 2 decembrie 2016, inclusiv.

Te premiem, prin tragere la sorti!

Vezi AICI Regulamentul Oficial al concursului.

Concept
Alege-ti brokerul pentru Concurs!
Evenimentul isi propune sa conecteze in mod direct investitorii cu brokerii Parteneri ai Concursului. Participantii la eveniment vor avea posibilitatea sa discute cu un broker la alegere, dupa o scurta prezentare a fiecaruia, care va include raspunsuri la urmatoarele intrebari:

1. De ce sa investesti acum?

2. In ce actiuni sa investesti?

3. De ce sa deschizi un cont de brokeraj la compania pe care o reprezint?


Inregistreaza-te gratuit prin intermediul formularului de mai jos! Evenimentul se va desfasura in limba romana.

Agenda:
16.30 - Sosirea Invitatilor
17.00 - Cuvant de introducere - Daniela Serban, Director IR&PR, Bursa de Valori Bucuresti
17.10 - Sesiune de prezentari            

Au confirmat:                              

·         Raiffeisen Bank - Florin Cazan 

·         BT Capital Partners - Alexandru Pasalan 

·         Estinvest - Lucian Isac

·         Intercapital Invest - Nicu Grigoras

·         Piraeus Bank - Daniel Ciocoiu

·         Prime Transaction - Simion Tihon

·         Tradeville - Ciprian Birsan

18.20 - Alegerea brokerului

18.30 - Workshop in echipa (broker + investitori)

19.30 - Concluzii

 

Despre "Condus de Randament" 

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a dat startul primului concurs de tranzactionare in mediu real din Romania – Condus de Randament. Competitia a inceput pe 17octombrie si se va incheia pe 17 februarie 2017, utilizand toate mecanismele si regulile specifice activitatii de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti. Scopul participantilor este sa obtina cel mai mare randament al portofoliului de concurs.

Randamentul investitiei va fi calculat pe baza tranzactiilor realizate cu una sau mai multe actiuni din cele 25 incluse in componenta indicelui BET-XT: Albalact (ALBZ), Antibiotice Iasi (ATB), Banca Comerciala Carpatica (BCC), BRD – Groupe Societe Generale (BRD), BRK Financial Group (BRK), Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Conpet (COTE), Societatea Electrica (EL), Electromagnetica (ELMA), Fondul Proprietatea (FP), IAR Brasov (IARV), Impact (IMP), Romcab (MCAB), Romcarbon (ROCE), SIF Banat Crisana (SIF1), SIF Moldova (SIF2), SIF Transilvania (SIF3), SIF Muntenia (SIF4), SIF Oltenia (SIF5), Romgaz (SNG), Nuclearelectrica (SNN), OMV Petrom (SNP), Transelectrica (TEL),Transgaz (TGN) si Banca Transilvania (TLV).  

Nu exista o suma minima de intrare in competitie. Astfel, participantii au libertatea sa aplice propria strategie de investitii, atata timp cat deruleaza tranzactii de cumparare de minimum 30.000 lei pana la data de 17 februarie 2017, finalul concursului.

Seminarul va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (Bucuresti, Bd. Bulevardul Octavian Goga 2). 

Participarea la seminar este gratuita, insa din motive organizatorice, va rugam sa va inregistrati folosind formularul de mai jos.

 

Cu sprijinul: