vineri | 19 aprilie, 2024 |

Anunturi

Actiunile Sipex intra la tranzactionare pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti pe 3 iunie

31.05.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca vineri, 3 iunie, intra la tranzactionare actiunile companiei Sipex Company pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al bursei. Actiunile companiei se vor tranzactiona sub simbolul bursier SPX. Sipex a fost fondata in anul 1997 si activeaza in domeniul distributiei materialelor si finisajelor pentru constructii. Compania, cu aproape 300 de angajati, beneficiaza de reprezentare si distributie la nivel national prin reteaua de 12 centre logistice din diferite regiuni ale tarii, functionand ca puncte de lucru si de desfacere.

Sipex a derulat in data de 24.02.2022 un plasament privat de actiuni, in cadrul caruia au participat 53 de investitori, din care 37 de persoane fizice si 16 persoane juridice. Compania a emis un numar de 16.595.656 actiuni ordinare in cadrul operatiunii de majorare de capital, cu o valoare nominala de 0,10 lei/actiune, la un pret de subscriere de 0,64 de lei/actiune. Compania a atras de la investitori suma de 10,6 milioane lei. Capitalizarea anticipata a companiei inainte de listare este de 170,6 milioane lei. Plasamentul privat si listarea actiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Echipa Sipex va suna pe 3 iunie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti pentru a marca intrarea la tranzactionare a actiunilor companiei. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre actiunile Sipex sunt disponibile aici.