duminică | 03 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Anunturi


Obligatiunile Golden Foods Snacks intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti pe 14 noiembrie

14.11.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca luni, 14 noiembrie, intra la tranzactionare a doua emisiune de obligatiuni corporative Golden Foods Snacks, in valoare de 1,1 milioane de euro, pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al bursei. Obligatiunile companiei se vor tranzactiona sub simbolul bursier GFS25. Golden Foods Snacks a fost infiintata in 2009 si detine brandul de seminte, alune si fructe deshidratate ELMAS.

Golden Foods Snacks a derulat in perioada 17.06.2022-24.06.2022 un plasament privat de vanzare de obligatiuni in cadrul caruia au atras 29 de investitori, persoane fizice. Compania a vandut 11.000 obligatiuni garantate, neconvertibile, dematerializate, cu o valoare nominala a unei obligatiuni de 100 euro. Subscrierile din cadrul ofertei s-au realizat la valoarea nominala. Obligatiunile au o maturitate de 3 ani, cu scadenta la 29 iunie 2025 si o rata a cuponului de 9,5% pe an, brut, cu plata trimestriala. Fondurile atrase in urma emisiunii de obligatiuni vor fi utilizate pentru marirea capitalului de lucru si alocarea sumelor in vederea cresterii exportului, cu precadere in Polonia si sustinerii dezvoltarii activitatii curente pe piata interna. Plasamentul privat si listarea obligatiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Mai multe informatii despre obligatiunile Golden Foods Snacks sunt disponibile aici.