marți | 28 noiembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


CASA DE BUCOVINA-CLUB DE MUNTE - BCM

Disponibilitate raport sem.I 2018

Data Publicare: 13.08.2018 9:03:15

Cod IRIS: 3C8E5

 

 

 

 

COMUNICAT

 

 

 

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, informam investitorii ca raportul privind administrarea societatii in semestrul I 2018 va fi pus la dispozitia publicului incepand cu data de 14.08.2018 ora 8:00, dupa cum urmeaza:

 

1.    in format electronic la adresa www.bestwesternbucovina.ro

2.    in forma scrisa, la sediul societatii din Gura Humorului, P-ta Republicii, nr. 18, Jud. Suceava

 

Raportul pentru semestrul I 2018 contine raportul administratorilor intocmit in conformitate cu prevederile Anexa 14 din Regulamentului ASF nr. 5/2018 si situatiile financiare intocmite cu respectarea standardelor IFRS pentru data de 30.06.2018, cu mentiunea ca acestea nu sunt auditate sau revizuite de auditorul financiar.

 

 

Ion Romica Tamas

Director General si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.