joi | 30 noiembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


BIOFARM S.A. - BIO

Vanzare activ

Data Publicare: 25.08.2023 18:00:26

Cod IRIS: D4183

 

Numar iesire Biofarm: 320/25.08.2023

 

 

RAPORT CURENT

conform Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018

Data Raportului: 25.08.2023

 

 

Denumirea Societatii Comerciale: BIOFARM S.A.

Sediul social: Bucuresti, str. Logofatul Tautu, nr. 99, sector 3

Nr. telefon 021/301.06.87                                                                               

Nr. fax 021/316.52.48

Website: www.biofarm.ro

Cod unic de inregistrare RO 341563

Nr. de ordine in Registrul Comertului J40/199/1991

Capital social integral varsat: 98.537.535 lei

Piata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare ale societatii – Bursa de Valori Bucuresti, simbol BIO

 

Eveniment importante de raportat:

 

Instrainare de activ

 

Consiliul de Administratie al BIOFARM S.A. informeaza actionarii asupra semnarii Promisiunii Bilaterale de Vanzare – Cumparare avand ca obiect instrainarea imobilului detinut de Subscrisa in Bd. Iancu de Hunedoara nr. 40-42, Sectorul 1, Bucuresti, catre Societatea Iancu de Hunedoara Residence S.R.L. sau catre o alta persoana fizica sau juridica afiliata acesteia in sensul art. 7 punctul 26 din Codul fiscal, la pretul de 5 (cinci) milioane de Euro.

 

Contractul de vanzare – cumparare urmeaza a fi semnat dupa aprobarea tranzactiei de catre Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Biofarm S.A.

 

 

PRESEDINTE C.A.               

HREBENCIUC Andrei 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.