vineri | 22 septembrie, 2023 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. - BRD

Webcast audio/teleconf cu investitori si analisti-Rezultate T1 2023

Data Publicare: 08.05.2023 9:40:09

Cod IRIS: 6CE37

 

               

Raport curent conform Regulamentului ASF nr. 5/2018

Data Raportului:  08 mai 2023

BRD-Groupe Societe Generale S.A.

Sediul social : Bld Ion Mihalache, nr 1-7, sect 1, Bucuresti

Tel/Fax: 021.301.61.00 /021. 301.66.36

Cod unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului:361579

Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/608/1991

Capital social subscris si varsat:696.901.518 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti-Categoria Premium

Evenimente Importante___________________________________________________

BRD - Groupe Societe Generale S.A. informeaza investitorii ca va organiza o prezentare a rezultatelor financiare pentru Trimestrul I 2023 in data de 15 Mai 2023, incepand cu ora 3:00 PM (ora locala, EEST) | 1:00 PM (GMT+1). Prezentarea va dura aproximativ 60 de minute, fiind urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Prezentarea va fi sustinuta in limba engleza si va fi transmisa prin intermediul unui webcast audio. Participarea la eveniment se va putea realiza si prin intermediul unei teleconferinte.

Analistii si investitorii interesati sa participe sunt rugati sa confirme participarea prin email la adresele comfin@brd.ro si investor@brd.ro pana la data de 11 Mai 2023.

Materialele suport vor fi disponibile pentru descarcare inainte de eveniment pe pagina web a companiei, www.brd.ro, sectiunea Despre BRD | Investitori si Actionari | Comunicare Financiara | Rezultate Financiare.

Calendarul financiar se actualizeaza corespunzator.

BRD-Groupe Societe Generale S.A.

Francois Bloch

Director General

Flavia POPA

Secretar General

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.