marți | 05 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


COMELF S.A. - CMF

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

Data Publicare: 26.02.2021 7:39:32

Cod IRIS: 277C3

 

 

 

 

 

 

                                                          RAPORT CURENT

In conformitate cu Legea nr. 24/2017 si Regulamentul ASF nr.5/2018

 

 

Data raportului : 26.02.2021

Denumirea societatii comerciale :  COMELF SA

Sediul social : Bistrita, str. Industriei nr. 4

Numarul de telefon / fax : 0263/234462 ; 0263/238092

Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului : 568656

Numarul de ordine in Registrul Comertului : J06/02/1991

Capitalul social subscris si varsat : 13036325,34 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise : B.V.B.

 

       

        Evenimente importante de raportat:

 

Alte evenimente: Notificarea tranzactiilor efectuate de catre persoanele cu responsabilitati de conducere si/sau de catre persoanele care au o legatura stransa cu acestea

 

COMELF  S.A., aduce  la  cunostinta  investitorilor  tranzactiile  cu  actiunile  emitentului  efectuate  de  catre persoanele  cu  responsabilitati  de  conducere  si/sau  de  catre  persoanele  care  au  o  legatura  stransa  cu acestea  in  data  de 24.02.2021. 

Tranzactiile  au  fost  notificate emitentului  de  catre  persoanele  cu responsabilitati  de  conducere  si/sau  de  catre  persoanele  care  au  o  legatura  stransa  cu  acestea  in conformitate cu prevederile legislatiei pietei de capital si sunt anexate la prezentul document.

 

 

                                              Director general,                                                                                                            ing. Gheorghe Cenusa                                                

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.