miercuri | 29 mai, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


Digi Communications N.V. - DIGI

Actualizare cu privire la ancheta desfasurata de catre DNA

Data Publicare: 31.07.2017 15:10:30

Cod IRIS: CC902

Catre:

Autoritatea de Supraveghere Financiara

Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

Bursa de Valori Bucuresti

Piata Reglementata, Categoria Int’l (Actiuni)

De la:

DIGI COMMUNICATIONS N.V.

RAPORT CURENT

conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare nr. 1/2006 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile art. 99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare

Data raportului:

31 iulie 2017

Denumirea entitatii emitente:

DIGI COMMUNICATIONS N.V. („Societatea”)

Sediul social:

Amsterdam, Regatul Tarilor de Jos

Adresa sediului operational:

Bucuresti, str. Dr. Staicovici nr.75, Forum 2000 Building, Faza 1, et.4, Sectorul 5, Romania

Numarul de telefon/fax:

+4031.400.65.05/ +4031.400.65.06

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos si Numarul de Identificare a Persoanelor Juridice si Parteneriatelor din Regatul Tarilor de Jos (RSIN):

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos: 34132532/29.03.2000

RSIN: 808800322

Cod fiscal:

RO 37449310

Capital Social:

6.918.042,52 EUR

Numarul de actiuni emise:

100.000.000 (din care (i) 65.756.028 actiuni clasa A, cu o valoare nominala de zece eurocenti (€ 0,10) fiecare si (ii) 34.243.972 actiuni clasa B, cu o valoare nominala de un eurocent (€ 0,01) fiecare)

Numarul de actiuni admise la tranzactionare:

34.243.972 actiuni clasa B

Piata Reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Int’l (Actiuni)

Evenimente importante de raportat: Actualizare cu privire la ancheta desfasurata de catre Directia Nationala Anticoruptie din Romania

In legatura cu investigatia desfasurata de Directia Nationala Anticoruptie din Romania („DNA”), cu privire la care am informat piata si investitorii in cadrul prospectului de oferta publica initiala din data de 26 aprilie 2017, in cadrul amendamentului la prospect din data de 8 mai 2017 (impreuna, in cele ce urmeaza, „Prospectul”), cat si in cadrul raportarilor publice ulterioare, aducem la cunostinta faptul ca, in data de 31 iulie 2017, cu privire la Dl. Serghei Bulgac (Director General al Societatii si Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie al RCS & RDS S.A. – filiala Societatii), DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale sub aspectul savarsirii infractiunii de spalare de bani.

Reiteram ca vom continua sa cooperam deplin in cadrul anchetei si credem ca RCS & RDS S.A., INTEGRASOFT S.R.L. (filiala RCS & RDS S.A.) si fostii sau actualii membri ai conducerii acestora au actionat corect si in conformitate cu legea.

Nu ne asteptam ca actiunea precizata mai sus sa afecteze in mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A., a Societatii sau a oricareia dintre filialele acestora.

Serghei Bulgac

Director General (Chief Executive Officer) Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.