duminică | 19 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


ELECTROARGES SA CURTEA DE ARGES - ELGS

Notificari Detineri Majore - Prag Detineri/Vot >25%, <25%

Data Publicare: 18.04.2024 14:03:36

Cod IRIS: 25F18

CATRE:          BURSA DE VALORI BUCURESTI

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA,

 

Raport curent conform: Legii 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si a Regulamentului ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata.

Data raportului: 18.04.2024

Denumirea entitatii emitente: Electroarges SA

Codul unic de inregistrare: RO156027

Numarul de ordine ONRC: J40/8487/2022

Capitalul social: 11.991.463,60 lei

 

Evenimente importante de raportat:

Notificari Detineri Majore – Prag Detineri/Vot >25%, <25%

 

In conformitate cu prevederile art. 69 din Legea nr. 24/2017 si art. 234 alin. (1) litera f) Regulamentul ASF nr. 5/2018, se informeaza actionarii si potentialii investitori cu privire la faptul ca Electroarges SA a receptionat notificarile anexate, privind detinerile majore.

 

 

 

VICEPRESEDINTE

CONSILIU DE ADMINISTRATIE,

ROXANA SCARLAT

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.