vineri | 01 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


FLAROS SA BUCURESTI - FLAO

Raport anual 2017

Data Publicare: 28.02.2018 9:07:30

Cod IRIS: 5DAA7

Catre : AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

SECTORUL INSTRUMENTE SI INVESTITII FINANCIARE

Fax: 021-659.60.51

E-mail: office@asfromania.ro

BURSA DE VALORI BUCURESTI – ATS – Piata AeRO

Fax: 021-312.47.22

E-mail: ats@bvb.ro

Va inaintam alaturat Raportul anual aferent anului 2017,

intocmit conform Legii nr.297/2004 si Regulamentului nr.1/2006

care cuprinde :

1. Situatiile financiare anuale auditate de auditorul financiar independent, elaborate in conformitate cu reglementarile contabile aplicabile, respectiv O.M.F.P. Nr.1802/2014, situatii aprobate in AGOA din 19.02.2018.

2. Raportul Consiliului de Administratie ce cuprinde informatiile echivalente celor prevazute in anexa nr.32 din Regulamentul ASF/CNVM nr.1/2006.

3. Declaratia persoanelor responsabile din cadrul societatii.

4. Raportul auditorului financiar asupra situatiilor financiare intocmite la 31.12.2017.

5. Declaratia privind Guvernanta Corporativa, anexa la Rportul anual aferent anului 2017.

Mentionam ca Raportul anual este disponibil pe site-ul societatii : www.flaros.com, sectiunea Actionariat si la linkul de mai jos :

DIRECTOR GENERAL,

UNGUREANU LIVIU Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.