duminică | 19 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


FONDUL PROPRIETATEA - FP

Recomandari de vot in legatura cu AGA din 30 aprilie 2024

Data Publicare: 18.04.2024 16:38:55

Cod IRIS: 29567

Raport curent conform art. 99 litera s) din Codul Bursei de Valori Bucuresti Operator de Piata, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare

 

Evenimente de raportat:

 

Recomandari de vot in legatura cu adunarile generale ale actionarilor din data de 30 aprilie 2024

 

Franklin Templeton International Services S.A R.L., in calitate de administrator de fond de investitii alternative si administrator unic („Administratorul Fondului”) al Fondul Proprietatea S.A. („Fondul”), doreste sa reaminteasca actionarilor ca Administratorul Fondului a convocat adunarile generale extraordinare („AGEA”) si ordinare („AGOA”) ale actionarilor Fondului in data de 30 aprilie 2024, la Hotel „INTERCONTINENTAL ATHENEE PALACE BUCHAREST”, Sala Le Diplomate, Strada Episcopiei, nr. 1-3, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 010292, Romania, incepand cu ora 11.00 a.m. (ora Romaniei) in ceea ce priveste AGEA, respectiv incepand cu ora 12.00 p.m. (ora Romaniei) in ceea ce priveste AGOA.

Toate materialele suport aferente AGEA si AGOA sunt disponibile spre informarea actionarilor pe pagina de internet a Fondului, aici.

Termenul pana la care se puteau propune noi puncte pe ordinea de zi a AGEA si AGOA a expirat in data de 12 aprilie 2024 si nu au fost primite cereri de suplimentare a ordinii de zi a celor doua adunari.

Administratorul Fondului recomanda actionarilor sa voteze „pentru” la punctele de pe ordinea de zi a AGEA si AGOA.

Recomandarile de vot ale Administratorului Fondului descrise aici nu sunt in niciun fel obligatorii si nu ar trebui considerate in niciun fel ca fiind document suport/argument pentru fundamentarea votului, actionarii fiind liberi sa decida asupra modului in care voteaza pentru fiecare punct de pe ordinea de zi. Administratorul Fondului va duce la indeplinire si se va conforma cu toate deciziile luate de actionarii Fondului, indiferent de recomandarile sale din prezentul document, sub rezerva respectarii legii si a reglementarilor.

 

Franklin Templeton International Services S.A R.L., in calitate de administrator de fond de investitii alternative al FONDUL PROPRIETATEA S.A.

 

Johan MEYER

Reprezentant Permanent

 

Data raportului:

18 aprilie 2024

 

Denumirea entitatii emitente:

Fondul Proprietatea S.A.

 

Sediul social:

Str. Buzesti nr. 76-80, etaj 7, sector 1, Bucuresti,011017

 

Numarul de telefon/fax:

Tel.: + 40 212 009 600

Fax: + 40 316 300 048

Email:

office@fondulproprietatea.ro

Internet:

www.fondulproprietatea.ro

 

Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului:

18253260

 

Numar de ordine in Registrul Comertului:

J40/21901/2005

 

Capital social subscris si varsat:

2.947.779.186,56 RON

 

 

Numar de actiuni emise si varsate:

5.668.806.128

 

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti

 

GDR-uri pe London Stock Exchange

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.