joi | 05 octombrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


IHUNT TECHNOLOGY IMPORT-EXPORT S.A. - HUNT

Lansare iHunt S21 Plus Apex 2021

Data Publicare: 10.02.2021 8:42:48

Cod IRIS: 41753

 

 

 

Raport curent

conform codului BVB in calitate de Operator de sistem, piata AeRO

 

 

 

Data raportului:

10.02.2021

Denumirea Emitentului:

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A.

Adresa:

Str. Rudului 162, Ploiesti, jud. Prahova

Telefon:

0722.427.213

Cod Unic de Inregistrare

RO34184455

Nr. Reg. Com:

J29/330/04.03.2015

Capital social subscris si varsat:

1.410.000 lei

Piata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare:

AeRO ATS

1.      Evenimente importante de raportat

a)  Schimbari in controlul asupra emitentului – nu este cazul.

b)  Achizitii sau instrainari substantiale de active – nu este cazul.

c)  Procedura de insolventa, respectiv de reorganizare judiciara sau faliment – nu este cazul.

d) Tranzactii de tipul celor enumerate la art. 82 din Legea nr. 24/2017– nu este cazul.

e) Alte evenimente: Lansare iHunt S21 Plus Apex 2021

 

Lansare iHunt S21 Plus Apex 2021 – Produs emblematic iHunt, gama 2021

iHunt Technology Import Export S.A. are placerea de a informa investitorii cu privire la lansarea produsului-cheie iHunt S21 Plus ApeX 2021 – noua generatie a celui mai bine vandut smartphone accesibil iHunt in 2020.

Noul model reuseste sa aduca imbunatatiri de natura tehnica si de design, ridicand totodata standardul de calitate in segmentul in care activeaza.

Dintre noutatile cheie notam acumulatorul de mare capacitate, senzorii camerelor foto, senzorul de amprente si o imagine in ton cu exigentele clientilor.

Gratie parteneriatului strategic cu producatorul de chipseturi Unisoc, S21 Plus Apex foloseste cea mai noua versiune a sistemului de operare Android, cu serviciile Google licentiate, intr-o versiune optimizata ce ofera clientului o experienta de utilizare rapida si stabila. 

Ca urmare a masurilor si deciziilor rapide luate de catre iHunt, S21 Plus Apex 2021 reprezinta o oportunitate importanta pentru clientii si partenerii distribuitori, intr-un context in care industria tech   s-a confruntat cu dificultati in aprovizionare.

 

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A.

Dl. STROE Cezar Catalin

Director General

 

 

 

 



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.