joi | 05 octombrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


IHUNT TECHNOLOGY IMPORT-EXPORT S.A. - HUNT

Lansare iHunt Titan P4000 PRO 2021

Data Publicare: 22.03.2021 9:00:11

Cod IRIS: D494D

 

 

 

Raport curent

conform codului BVB in calitate de Operator de sistem, piata AeRO

 

 

 

Data raportului:

22.03.2021

Denumirea Emitentului:

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A.

Adresa:

Str. Rudului 162, Ploiesti, jud. Prahova

Telefon:

0722.427.213

Cod Unic de Inregistrare

RO34184455

Nr. Reg. Com:

J29/330/04.03.2015

Capital social subscris si varsat:

1.410.000 lei

Piata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare:

AeRO ATS

1.      Evenimente importante de raportat

e) Alte evenimente- conform art. 234, al. 1, litera w: Lansare iHunt Titan P4000 PRO 2021

  

Lansare iHunt Titan P4000 PRO 2021

iHunt Technology Import Export S.A. informeaza investitorii cu privire la lansarea produsului iHunt

Titan P4000 PRO 2021 – cel de-al cincilea produs din noua gama TITAN 2021. 

Clasa Titan reprezinta solutia iHunt pentru companiile si persoanele care opereaza in medii de lucru dificile si care au nevoie de terminale cu acumulatori ce pot face fata la timp indelungat de exploatare intensa intr-o singura incarcare.

iHunt P4000 PRO 2021 reprezinta o noua etapa de rafinare a liniei Titan si o completeaza, ca si cel mai accesibil din aceasta gama, fiind inca o piesa din oferta actuala a companiei  si totodata confirmand atuurile retetei de succes iHunt, de a dezvolta produse, fabricare si logistica intr-o perioada ce a pus la incercare toata industria de tehnologie. 

Livrarile vor incepe in ultima saptamana din luna curenta  catre clientii platformelor B2C, catre intreaga retea de distributie iHunt Partener (magazine fizice) si catre partenerii online.

 

 

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A.

Dl. STROE Cezar Catalin

Director General

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.