vineri | 01 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. - IMP

Contract credit

Data Publicare: 10.03.2021 18:29:13

Cod IRIS: 1E530

Catre:  Autoritatea de Supraveghere Financiara - Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

             Bursa de Valori Bucuresti

             Piata Reglementata

 

De la: IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR S.A.

 

RAPORT CURENT

conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

 

Data raportului

10.03.2021

Denumirea entitatii emitente:

IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR S.A.  („Societatea” sau „IMPACT DEVELOPER”)

Sediul social:

Willbrook Platinum Business & Convention Center, Sos. Bucuresti - Ploiesti Nr. 172-176, Cladirea A, Et. 1, Bucuresti, Sector 1

Numarul de telefon/fax:

021-230.75.81/82/83, 230.75.70/71/72

Numarul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti:

J40/7228/2018

Cod fiscal:

1553483

Capital social subscris si varsat:

265.000.000 RON

Piata Reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Bursa de Valori Bucuresti

 

 Evenimente importante de raportat:

 

Societatea informeaza actionarii si investitorii cu privire la urmatoarele:

BERGAMOT DEVELOPMENTS S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, sectorul 1, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, biroul nr. 1, Willbrook Platinium & Convention Center, cladirea A, etajul 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6057/2017, avand Cod Unic de Inregistrare RO 37471856  („Bergamot Developments”), societate in cadrul careia IMPACT DEVELOPER este asociat majoritar detinand 99,99% din capitalul social, a incheiat in data de 09.03.2021 un contract de credit cu Libra Internet Bank SA .

Valoarea totala a facilitatii este de 5,768,727 EURO, facilitate de tip refinantare investitii, avand ca obiect refinantarea creditelor acordate de IMPACT DEVELOPER catre Bergamot Developments.

Bergamot Developments garanteaza indeplinirea obligatiilor asumate prin contractul de credit prin incheierea garantiilor specifice acestui tip de finantare, printre care: (i) contract de ipoteca imobiliara avand ca obiect 50 (cincizeci) de apartamente cu cotele de proprietate aferente si curtile aferente, situate in Str. Aviator Popisteanu nr. 54B, Sector 1, Bucuresti; (ii) contract de ipoteca mobiliara avand ca obiect creantele rezultate din asigurari si antecontracte/contracte de vanzare avand ca obiect imobilele anterior mentioante si (iii) contract de ipoteca mobiliara avand ca obiect conturile Bergamot Developmemts deschise la Libra Internet Bank SA.

Rambursarea sumei imprumutate se va realiza trimestrial pe o perioada de  36 de luni calculate de la data semnarii contractului de credit, respectiv 09.03.2021.

 

 

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

Director General

Sorin Apostol

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.