miercuri | 29 mai, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. - IMP

Rezultate financiare preliminare 2020

Data Publicare: 19.02.2021 19:39:35

Cod IRIS: C6BB6

Catre:  Autoritatea de Supraveghere Financiara

             Bursa de Valori Bucuresti

             Piata Reglementata

De la: IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR S.A.

RAPORT CURENT

conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, precum si prevederilor din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare si Calendarul financiar pentru 2021

 

Data raportului

19.02.2021

Denumirea entitatii emitente:

IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR S.A.  („Societatea” sau „IMPACT”)

Sediul social:

Willbrook Platinum Business & Convention Center, Sos. Bucuresti - Ploiesti Nr. 172-176, Cladirea A, Et. 1, Bucuresti, Sector 1

Numarul de telefon/fax:

021-230.75.81/82/83, 230.75.70/71/72

Numarul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti:

J40/7228/2018

Cod fiscal:

1553483

Capital social subscris si varsat:

265.000.000 RON

Piata Reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Bursa de Valori Bucuresti

 

Anunt disponibilitate rezultate financiare preliminare pentru anul 2020

 

  • IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR SA aduce la cunostinta actionarilor si investitorilor publicarea Rezultatelor financiare anuale preliminare neauditate pentru perioada incheiata la 31 Decembrie 2020.
  • Acestea pot fi consultate la sediul societatii din Bucuresti, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 172–176, Willbrook Platinum Business & Convention Center, Cladirea A, Etaj 1, incepand cu data de 22.02.2021, de luni pana vineri, intre orele 830 –1630, precum si pe site-ul societatii www.impactsa.ro.
  • Rezultatele financiare preliminare la 31 Decembrie 2020, atat cele individuale cat si cele consolidate, nu sunt auditate.
  • Rezultatele financiare preliminare la data de 31 Decembrie 2020 sunt in conformitate cu IFRS (Standardele Internationale de Raportare Financiara). Societatea a depus toate eforturile pentru a se asigura ca informatiile prezentate sunt complete, exacte si fara erori materiale. Acolo unde a fost cazul, atat Societatea cat si conducerea Societatii au folosit rationamentul profesional in legatura cu IFRS pentru a prezenta informatiile intr-o maniera potrivita pentru specificul activitatii Societatii. Interpretarea informatiilor prezentate in acest document trebuie facuta in conformitate cu aceste standarde. Daca exista interpretari diferite fata de standardele IFRS se for aplica Standardele Internationale de Raportare Financiara. Informatiile financiare neauditate prezentate mai sus sunt preliminare si pot suferi ajustari si modificari. Ajustari si modificari ale situatiilor financiare pot fi identificate in timpul desfasurarii activitatii de audit, ceea ce ar putea rezulta in diferente semnificative fata de situatiile financiare preliminare.

 

Detalii suplimentare se pot obtine la tel. 021/230.75.70 sau email intrebarifrecvente@impactsa.ro.

 

            Rezultatele financiare preliminare neauditate pentru anul 2020 si comunicatul de presa privind rezultatele sunt disponibile la link-urile de mai jos.

 

 

Cu deosebita consideratie,  

 

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

Presedintele Consiliului de Administratie

Iuliana Mihaela Urda

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.