joi | 28 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


Med Life S.A. - M

Finalizare achizitie platforma medicala SfatulMedicului.ro

Data Publicare: 14.08.2018 8:30:10

Cod IRIS: 79782

 

MedLife a finalizat achizitia platformei medicale SfatulMedicului.ro

 

Bucuresti: 14 august 2018: MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta finalizarea achizitiei platformei sfatulmedicului.ro, cel mai mare hub de informatii medicale din Romania.

 

Infintat in urma cu 15 ani, sfatulmedicului.ro este in topul site-urilor dedicate segmentului de sanatate din Romania. Platforma inregistreaza o medie lunara de peste 3,2 milioane de utilizatori unici, respectiv peste 12 milioane de afisari. Aditional serviciului de informare, utilizatorii acceseaza pe aceasta platforma serviciul de autoevaluare medicala si interpretarea online a analizelor.

 

Ca urmare a acestei tranzactii, Sfatulmedicului.ro va pastra echipa care a derulat proiectul in toti acesti ani, iar pentru a pastra independenta si impartialitatea fata de piata, managementul va fi integral independent de MedLife si de actualii administratori.

Despre MedLife:

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sanatate din Romania. Compania opereaza cea mai extinsa retea de clinici, una din marile retele de laboratoare medicale, spitale generale si specializate si are cea mai mare baza de clienti pentru Pachete de Preventie in Sanatate din tara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, una dintre marile companii private de sanatate din Europa Centrala si de Est.

Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Incepand cu 2009 a deschis sau a achizitionat peste 83 de unitati medicale. Echipa sa puternica si experimentata de management a fost capabila sa creeze si sa gestioneze aceste oportunitati de crestere, dobandind cunostinte si experienta valoroase, care sa ii permita gasirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.

 

 



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.