marți | 03 octombrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


Med Life S.A. - M

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

Data Publicare: 26.02.2021 7:24:50

Cod IRIS: C639A

 

Catre: BURSA DE VALORI BUCURESTI

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

 

 

 

RAPORT

Conform Regulamentului ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si a Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

 

 

Data raportului: 25.02.2021

Denumirea entitatii emitente: MED LIFE S.A. ("MedLife" sau "Societatea")

Sediul social: Calea Grivitei nr. 365, sector 1, Bucuresti, Romania

Numarul de telefon / fax: 0374 180 470

Codul unic de inregistrare: 8422035

Numar de inregistrare in Registrul Comertului: J40/3709/1996

Capital social subscris si varsat: 33.217.623 RON

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium

 

Evenimente importante de raportat:

 

Publicarea rezultatelor financiare preliminare 2020

 

                                                  (perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020)

GRUPUL MEDLIFE si MEDLIFE S.A.

 

Med Life S.A. informeaza actionarii si investitorii ca, incepand cu data de 26.02.2021, ora 8:30 AM, pe website-ul societatii (www.medlife.ro), la sectiunea Relatia cu Investitorii / Rapoarte si prezentari pentru Investitori/ Rapoarte Anuale, vor fi disponibile rezultatele financiare preliminare pentru perioada incheiata la 31 decembrie 2020.

 

Rezultatele financiare preliminare pentru perioada incheiata la 31 decembrie 2020 pot fi consultate si prin accesarea link-ului de mai jos:

Website link: https://www.medlife.ro/relatia-cu-investitorii/rapoarte-investitori

Informatii sumplimentare pot fi obtinute la adresa de e-mail: investors@medlife.ro, Alina Irinoiu - Manager Relatia cu Investitorii.

Teleconferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare preliminare 2020 va avea loc in data de 26 februarie 2021, ora 15:00 (ora locala). Pentru participarea la teleconferinta, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail investors@medlife.ro

 

 

 

Mihail Marcu Director General

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.