duminică | 19 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


MECANICA CEAHLAU - MECF

Raport anual 2023

Data Publicare: 18.04.2024 18:15:17

Cod IRIS: 4E365

 

  

C O M U N I C A T

 

            Societatea Mecanica Ceahlau S.A. cu sediul in Piatra Neamt, str. Dumbravei, nr. 6, judetul Neamt, informeaza actionarii si investitorii ca Raportul Anual pentru anul incheiat la 31 decembrie 2023, aprobat in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 18.04.2024 este disponibil incepand cu data de 18.04.2024, ora 18,15, astfel:

·         in format electronic – pe website-ul companiei www.mecanicaceahlau.ro  → Sectiunea Relatii cu investitorii →Raportari → Raportari anuale →2023;

·         in format electronic – pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti, la linkul de mai jos;

·         in varianta tiparita – la sediul Societatii din Piatra Neamt, str. Dumbravei, nr. 6, judetul Neamt.

Raportul anual a fost elaborat in conformitate cu Anexa 15 din Regulamentul nr. 5/2018 al A.S.F.privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si se publica potrivit art. 63 din Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, cuprinzand urmatoarele:

·         Raportul administratorilor pentru anul 2023;

·         Situatiile financiare individuale pentru anul incheiat la 31 decembrie 2023;

·         Declaratia persoanelor responsabile din cadrul Societatii cu privire la situatia financiar-contabila pentru anul incheiat la 31 decembrie 2023;

·         Raportul auditorului independent.

 

Rapoartele sunt transmise Bursei de Valori Bucuresti si Autoritatii de Supraveghere Financiara

 

 

  Presedintele Consiliului de Administratie

Trifa Aurelian-Mircea-Radu

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.