vineri | 08 decembrie, 2023 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


MECANICA CEAHLAU - MECF

Rezultate financiare preliminare 2020

Data Publicare: 25.02.2021 18:00:18

Cod IRIS: ABF3C

 

  

 

C O M U N I C A T

 

            Societatea Mecanica Ceahlau S.A. cu sediul in Piatra Neamt, str. Dumbravei, nr. 6, judetul Neamt, informeaza actionarii si investitorii ca rezultatele financiare preliminare aferente anului 2020 vor fi puse la dispozitia publicului incepand cu data de 25.02.2021, ora 18:00, dupa cum urmeaza:

 

·         in format electronic – pe website-ul companiei www.mecanicaceahlau.ro  → Sectiunea Relatii cu investitorii →Raportari → Alte rapoarte →2020;

·         in format electronic – pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti, la linkul de mai jos;

·         in varianta tiparita – la sediul Societatii din Piatra Neamt, str. Dumbravei, nr. 6, judetul Neamt.

 

Mentionam csituatiilfinanciare preliminare sunt in curs de auditare putand suferi modificari pana la definitivarea, prezentarea si aprobarea acestora.

 

 

  Presedintele Consiliului de Administratie

Trifa Aurelian-Mircea-Radu

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.