duminică | 21 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


SCALA DEVELOPMENT S.A. CLUJ-NAPOCA - NCHI

Raport semestrial S1 2018

Data Publicare: 25.09.2018 18:34:17

Cod IRIS: F0CED

Comunicat privind disponibilitatea raportului semestrial

 

 

            Consiliul de Administratie al societatii NAPOCHIM IMOBILIARE S.A., cu sediul in Mun. Cluj-Napoca, Str. Luncii, nr. 19, jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/949/2015, avand C.U.I. 34312520, prin prezentul comunicat informam urmatoarele:

 

            Principalii indicatori financiari ai NAPOCHIM IMOBILIARE S.A. la 30.06.2018:

-          Cifra de afaceri: 2.539.356 lei;

-          Profit net: -207.152 lei;

-          Capitaluri proprii: 6.959.408 lei.

 

Raportul semestrial aferent perioadei 01.01.2018 – 30.06.2018 este disponibil pe site-ul societatii www.napochim-imobiliare.ro - Sectiunea Companie/Adunari Generale si in link-ul de mai jos.

 

Presedinte C.A.

Pitic Mihai Dan

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.