vineri | 01 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


NOROFERT - NRF

Demisie Membru Consiliu de Administratie

Data Publicare: 22.03.2021 8:30:12

Cod IRIS: 21650

Catre:

BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

 

 

 

 

RAPORT CURENT 14/2021

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24 /2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare.

 

Data raportului

22.03.2021

Denumirea societatii

NOROFERT S.A.

Sediul social

Bucuresti, str. Petrache Poenaru nr. 26, cam. 8, sector 5

Telefon

0312253373, 0785087780

Email

investitori@norofert.ro

Nr. inreg. la ONRC

J40/4222/2000

Cod unic de inregistrare

12972762

Capital social subscris si varsat

3.209.576 lei

Numar de actiuni

8.023.940

Piata de tranzactionare

Actiuni: SMT AeRO Premium, simbol NRF

Obligatiuni: Bonds-SMT, simbol NRF25

Evenimente importante de raportat: Demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie al Companiei

Norofert SA (denumita in continuare “Compania”) informeaza investitorii prin prezentul raport curent ca, in data de 21 martie 2021, doamna Iuliana Musat a notificat Compania cu privire la decizia sa de a demisiona din functia de membru al Consiliului de Administratie, cu efect imediat.

Compania a inceput procedurile necesare pentru numirea unui membru interimar al Consiliului de Administratie, care o va inlocui pe doamna Musat pana cand noul membru al Consiliului va fi ales pentru restul mandatului la Adunarea Generala a Actionarilor programata sa aiba loc in data de 22 aprilie 2021.

 

PRESEDINTE CONSILIU ADMINISTRATIE

Popescu Vlad Andrei

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.