vineri | 01 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


NOROFERT - NRF

Numirea a doi membri interimari in Consiliul de Administratie

Data Publicare: 22.03.2021 8:50:11

Cod IRIS: 5FB1D

Catre:

BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

 

 

 

 

RAPORT CURENT 15/2021

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24 /2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare.

 

Data raportului

22.03.2021

Denumirea societatii

NOROFERT S.A.

Sediul social

Bucuresti, str. Petrache Poenaru nr. 26, cam. 8, sector 5

Telefon

0312253373, 0785087780

Email

investitori@norofert.ro

Nr. inreg. la ONRC

J40/4222/2000

Cod unic de inregistrare

12972762

Capital social subscris si varsat

3.209.576 lei

Numar de actiuni

8.023.940

Piata de tranzactionare

Actiuni: SMT AeRO Premium, simbol NRF

Obligatiuni: Bonds-SMT, simbol NRF25

Evenimente importante de raportat: Numirea a doi membri non-executivi interimari in Consiliul de Administratie

Norofert S.A., denumita in continuare „Compania” informeaza ca in data de 22 Martie 2021, Vlad Andrei Popescu, Presedinte al Consiliului de Administratie al Companiei a numit doi membri non-executivi interimari in Consiliul de Administratie: domnul Alexandru Cristescu si domnul Marian Marius Alexe.

Numirea celor doi membri interimari vine dupa demisiile cu efect imediat ale doamnelor Zuzanna Anna Kurek si Iuliana Musat. Doamna Kurek a demisionat din pozitia de membru non-executiv al Consiliului de Administratie in data de 19 martie 2021. Doamna Musat a demisionat din pozitia de membru non-executiv independent al Consiliului de Administratie in data de 21 martie 2021.

Domnul Cristescu si domnul Alexe au ocupat anterior functia de Consilieri ai CEO-ului Norofert S.A. Acestia vor ramane membri interimari ai Consiliului de Administratie pana cand doi noi membri vor fi alesi pentru restul mandatului in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor programata in data de 22 aprilie 2021.

PRESEDINTE CONSILIU ADMINISTRATIE

Popescu Vlad Andrei

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.