miercuri | 21 februarie, 2024 |
Starea pietei: PREDESCHIDERE

Stiri Piata


NOROFERT - NRF

Raport T3 2023

Data Publicare: 06.11.2023 18:10:50

Cod IRIS: 46274

Catre:

BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

 

RAPORT CURENT 34/2023

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24 /2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare.

 

Data raportului

06.11.2023

Denumirea societatii

NOROFERT S.A.

Sediul social

Bucuresti, Str. Lt. Av. Serban Petrescu, Nr. 20, Parter, Camera 1 si 2, sector 1

Telefon

0753 157 858

Email

investitori@norofert.ro

Nr. inreg. la ONRC

J40/4222/2000

Cod unic de inregistrare

12972762

Capital social subscris si varsat

6.859.152 lei

Numar de actiuni

17.147.880

Piata de tranzactionare

Actiuni: SMT AeRO Premium, simbol NRF

Obligatiuni: Bonds-SMT, simbol NRF25

Evenimente importante de raportat: Raport T3 2023

Conducerea Norofert S.A., denumita in continuare Compania, informeaza piata despre disponibilitatea Raportului care contine situatiile financiare neauditate pentru primele noua luni ale anului 2023.

Partile interesate pot consulta Raportul pe website-ul Companiei www.norofert.ro la sectiunea Investitori/Rezultate financiare. Raportul pentru T3 este de asemenea anexat acestui raport curent.

In data de 07.11.2023, incepand cu ora 17:00 (ora Romaniei), Compania va organiza videoconferinta de prezentare a rezultatelor financiare aferente primelor noua luni din 2023. Videoconferinta va fi sustinuta in limba romana prin intermediul aplicatiei ZOOM si va fi gazduita de catre:

·         Vlad Popescu, Presedinte Consiliu de Administratie

·         Marius Alexe, Membru Consiliu de Administratie

·         Alex Cristescu, Membru Consiliu de Administratie

Persoanele interesate sa participe la videoconferinta sunt invitate sa se inregistreze la urmatorul link:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_HKBFMLf0TNKAPcDqBnjb5w#/registration.

Pentru o buna organizare a evenimentului, participantii au posibilitatea si de a transmite in avans intrebari, fie prin intermediul formularului de inregistrare fie la adresa de email investitori@norofert.ro.

 

PRESEDINTE CONSILIU ADMINISTRATIE

Popescu Vlad Andrei Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.