miercuri | 06 decembrie, 2023 |
Starea pietei: PREDESCHIDERE

Stiri Piata


ROMPETROL RAFINARE S.A. - RRC

Modificari in structura de conducere

Data Publicare: 20.11.2018 12:29:55

Cod IRIS: F66DF

Nr. 9835/ 20 noiembrie 2018

Catre: AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

BURSA DE VALORI BUCURESTI

Raport curent conform Regulamentului A.S.F. nr.5/2018
Data raportului: 20 noiembrie 2018

ROMPETROL RAFINARE S.A.

Sediul social: Navodari, Bulevardul Navodari nr. 215 (Pavilion Administrativ), judetul Constanta

Numarul de telefon: 0241/506100; 506553

Numarul de fax: 0241/506930; 506901

Numar de ordine in Registrului Comertului: J13/534/1991

Cod Unic de Inregistrare: 1860712

Capital subscris si varsat: 4.410.920.572,60 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare: Bursa de Valori BUCURESTI (simbol de piata RRC)

Eveniment important de raportat: Schimbari in Conducerea Executiva a Societatii

Subscrisa, Rompetrol Rafinare S.A. (denumita in continuare „Societatea”), simbol de piata „RRC”, aducem la cunostinta publicului numirea incepand cu data de 15 noiembrie 2018 a domnului Mircea-Stefan Stanescu in functia de Director Economic al Societatii, in locul domnului Vasile-Gabriel Manole, care a preluat functia de Director Financiar al unitatii de afaceri Trading & Supply Chain.

Domnul Stanescu a absolvit Facultatea de Afaceri Internationale si Economie din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, precum si cea de Management si Inginerie din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti. Mai tarziu, si-a continuat studiile postuniversitare cu un masterat in logistica internationala, obtinut la Academia de Studii Economice Bucuresti.

Incepand cu anul 2017 pana la numirea sa in functia de Director Economic al Rompetrol Rafinare, domnul Stanescu a detinut functia de Director Grup Planificare si Managementul Performantei, avand responsabilitatea principala in coordonarea, controlul si evaluarea performantei in cadrul grupului KMG International si a entitatilor afiliate.

Anterior, domnul Stanescu a detinut numeroase functii in cadrul entitatilor Grupului KMG International, aderand la Grup in 2010, in calitate de contabil pentru Rompetrol Downstream. Incepand cu 2012 pana la sfarsitul anului 2016, a lucrat in cadrul unitatii de Trading si Supply Chain a KMG International, incepand cu functia de contabil managerial al KMG Trading AG pana la nivelul de Finance Business Partner al unitatii de afaceri Trading.

Modificarea in structura de conducere a Societatii a fost inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta in baza Rezolutiei nr. 28188 din data de 16.11.2018 conform Certificatului de inregistrare mentiuni eliberat la data de 19 noiembrie 2018.

Presedinte al Consiliului de Administratie al

Rompetrol Rafinare S.A.

____________

Saduokhas Meraliyev Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.