duminică | 19 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


SPHERA FRANCHISE GROUP - SFG

Intentie de distribuire dividend suplimentar in 2024

Data Publicare: 18.04.2024 18:00:17

Cod IRIS: 8CED5

 

 

Catre:

BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

 

 

RAPORT CURENT 17/2024

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti.

Data raportului

18.04.2024

Denumirea societatii

Sphera Franchise Group SA

Sediul social

Bucuresti, Romania     

Adresa

Calea Dorobantilor nr. 239, et. 2, Bucuresti Sector 1

Telefon / Fax

+40 21 201 17 57 / +40 21 201 17 59

Email

investor.relations@spheragroup.com

Nr. inreg. la ONRC

J40/7126/2017

Cod unic de inregistrare

RO 37586457

Capital social subscris si varsat

581.990.100 RON       

Numar total de actiuni

38.799.340     

Simbol

SFG

Piata de tranzactionare

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Premium

Evenimente importante de raportat: Intentie de distribuire dividend suplimentar in 2024

Conducerea Sphera Franchise Group S.A. (denumita in continuare "Grupul") informeaza piata cu privire la intentia de distribuire a unui dividend suplimentar in 2024, in conformitate cu Politica de Dividende a Grupului (disponibila AICI), care permite, in absenta unor conditii sau circumstante de piata exceptionale, distribuirea a maximum 100% din profitul distribuibil, sub rezerva oricaror restrictii impuse de reglementarile legale si fiscale din Romania sau de orice obligatie asumata in acest sens prin contracte de finantare.

Astfel, tinand cont de restrictiile mentionate mai sus, de situatia concreta a realizarii bugetului prezentat de companie si de conditiile de piata, Consiliul de Administratie intentioneaza sa propuna actionarilor o noua distribuire de dividende similara cu cea din aprilie, in a doua jumatate a anului 2024.

Totodata, reamintim investitorilor faptul ca propunerea Consiliului de Administratie de distribuire a unui dividend brut/actiune in valoare de 1,05 lei va fi supusa aprobarii Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor, convocata pentru data de 26 aprilie 2024 (prima convocare).

 

DIRECTOR GENERAL

DIRECTOR FINANCIAR

Calin Ionescu

Valentin Budes

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.