duminică | 19 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


OMV PETROM S.A. - SNP

Disponibilitate vot on-line AGAO 24.04.2024 prin platforma online eVOTE

Data Publicare: 18.04.2024 9:00:16

Cod IRIS: 6F20D

Raport curent in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata (republicata) si Regulamentul Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

 

Data raportului: 18 aprilie 2024

Denumirea entitatii emitente: OMV Petrom S.A.

Sediul social: Bucuresti, Str. Coralilor, nr. 22, sector 1, (“Petrom City”)

Numarul de telefon/fax: 0372 161930/0372 868518

Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: 1590082

Atribut fiscal: RO

Numar de ordine in Registrul Comertului: J 40/8302/1997

Capital social subscris si varsat: 6.231.166.705,80 RON

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti

 

 

Eveniment important de raportat:

Disponibilitate vot electronic prin platforma online eVOTE pentru Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor OMV Petrom S.A. convocata pe 24 aprilie 2024 (prima convocare)

 

OMV Petrom S.A. anunta deschiderea, incepand de la data prezentului raport, a votului electronic prin platforma online eVOTE pentru Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor OMV Petrom S.A. convocata pentru data de 24 aprilie 2024.

Astfel, actionarii societatii inregistrati la data de referinta, respectiv la 12 aprilie 2024, in registrul actionarilor tinut de Depozitarul Central S.A. sunt invitati sa acceseze https://snp.evote.ro/login, pentru a se inregistra si vota folosind aceasta metoda de vot.

Asa cum este mentionat in convocare, votul electronic prin intermediul platformei online eVOTE este disponibil pana la data de 23 aprilie 2024, ora 14:00 a Romaniei.

Procedura de vot electronic prin intermediul platformei online eVOTE este inclusa in regulile si procedurile Societatii cu privire la adunarile generale ale actionarilor, publicate impreuna cu materialele informative pentru aceasta sedinta.

Convocarea, precum si toate materialele si documentele suport aferente Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor OMV Petrom S.A. din data de 24 aprilie 2024 pot fi accesate pe website-ul societatii, la link-ul: https://www.omvpetrom.com/ro/despre-noi/guvernanta-corporativa/adunarea-generala-a-actionarilor.

Metodele obisnuite de vot, prin transmiterea buletinului de vot prin corespondenta sau prin participarea in persoana la sedinta, raman disponibile pentru actionarii care aleg sa isi exprime voturile folosind oricare din aceste metode de vot, conform indicatiilor incluse in convocare. 

 

 

Christina Verchere                                                                           Alina Popa

Director General Executiv                                                                  Director Financiar

Presedintele Directoratului                                                                 Membru al Directoratului

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.