vineri | 01 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


SOCEP S.A. - SOCP

Raport anual 2017

Data Publicare: 27.04.2018 13:50:27

Cod IRIS: 150B7

COMUNICAT

privind disponibilitatea Raportului anual aferent exercitiului financiar incheiat la 31 decembrie 2017

      In conformitate cu prevederile legale in vigoare, SOCEP SA , cu sediul in Incinta Port Constanta, dana 34, jud. Constanta, tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti, categoria Standard Actiuni, avand simbolul SOCP, informeaza investitorii cu privire la disponibilitatea Raportului anual aferent exercitiului financiar incheiat la 31 decembrie 2017, intocmit in conformitate cu prevederile art. 63 din Legea nr. 24/2017 si Anexei nr. 32 la Regulamentul C.N.V.M. nr. 1/2006, incepand cu data de 27 aprilie 2018, ora 18.30, dupa cum urmeaza:

-         in format electronic pe website-ul societatii www.socep.ro, categoria ‘’Relatia cu investitorii-Rapoarte BVB’’sau

-         accesand urmatoarele linkuri: http://www.socep.ro/rapoarte-bvb.htm

DIRECTOR GENERAL,

MARIUS BARBARINO

            Raportul anual 2017 poate fi consultat la linkul de  mai jos:

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.