vineri | 08 decembrie, 2023 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. - TGN

Disponibilitate raport rezultate preliminare 2020 si organizare teleconferinta

Data Publicare: 18.02.2021 13:56:30

Cod IRIS: 8ECA8

COMUNICAT

privind disponibilitatea rezultatelor financiare preliminare pentru anul 2020, neauditate si organizare teleconferinta

 

SNTGN TRANSGAZ SA informeaza actionarii si investitorii asupra faptului ca:

§  Situatiile financiare anuale preliminare pentru anul 2020 neauditate, sunt puse la dispozitia publicului, incepand cu data de 22 FEBRUARIE 2021, ora 1800  astfel:

-     in format electronic – pe website-ul companiei la adresa: www.transgaz.ro – relatii investitorii – raportari financiare

-     in format scris – la sediul social al SNTGN TRANSGAZ SA, din Medias, Piata C.I. Motas nr.1, judetul Sibiu

§  Organizeaza in data de 25 februarie 2021 ora 1600, teleconferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare preliminare pentru anul 2020, neauditate. 

Informatii suplimentare si intrebari privind rezultatele financiare preliminare pentru anul 2020, neauditate, pot fi transmise la adresa de e-mail relatii.investitori@transgaz.ro,  pana in data de 24 februarie 2021, ora 1500.

Datele de acces la teleconferinta pot fi solicitate pana in data de 25.02.2021, ora 1400 la adresa de e-mail: relatii.investitori@transgaz.ro.

Materialul privind prezentarea rezultatelor financiare preliminare pentru anul 2020 neauditate, este disponibil incepand cu data de 25.02.2021, pe site-ul societatii la adresa: http://www.transgaz.ro/ro/investitori/raportari_financiare

 

 

 

DIRECTOR GENERAL

STERIAN ION

 

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.