joi | 28 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


BANCA TRANSILVANIA S.A. - TLV

Conversie obligatiuni iulie 2017

Data Publicare: 27.07.2017 17:09:44

Cod IRIS: 93022

RAPORT CURENT conform Reg. C.N.V.M. nr. 1/2006

Data: 27.07.2017

BANCA TRANSILVANIA S.A. CLUJ-NAPOCA

 

 

Sediul social:                                                        Cluj-Napoca, str.G.Baritiu nr.8

Numar tel./fax:                                                    0264/407150/407179

Numar/data inregistrarii la ORC:               J12/4155/1993

CUI:                                                                           5022670

Capital soc.subscris si varsat:                       3.646.047.792 lei

Piata regl. de tranzactionare:                        Bursa de Valori Bucuresti

           

 

1.      Evenimente importante de raportat

 

a)     Schimbari in controlul asupra societatii comerciale – nu este cazul.

b)  Achizitii sau instrainari substantiale de active – nu este cazul

c)  Procedura falimentului – nu este cazul

d) Alte evenimente:

 

Banca Transilvania S.A. aduce la cunostinta investitorilor ca Pretul de Conversie pentru convertirea Obligatiunilor Bancii Transilvania in actiuni Banca Transilvania (TLV), calculat conform Prospectului de Oferta aprobat prin decizia C.N.V.M. nr.304/4.04.2013 si Decizia nr.345/18.04.2013 este de 2,7800 RON/actiune.

Mentionam ca acest pret a fost calculat la Data de Fixare a Pretului, respectiv 27 iulie 2017, si este egal cu media dintre pretul zilnic maxim si minim al Actiunilor pe Piata Regular, ponderata cu volumul zilnic tranzactionat pe Piata Regular pe parcursul celor 90 de zile in care Actiunile au fost tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, imediat anterioare Datei de Fixare a Pretului.

Detinatorii de obligatiuni care doresc convertirea obligatiunilor in actiuni sunt rugati sa transmita o notificare scrisa si irevocabila, catre intermediarul BT CAPITAL PARTNERS, privind conversia conform Anexei 4 din Prospectul de Oferta in termen de 30 de zile de la Data de Fixare a Pretului, adica pana la data de 27 august 2017.

            Formularul de Notificare privind conversia se gaseste la sediul BT CAPITAL PARTNERS din Cluj-Napoca, str. Constantin Brancusi, nr. 74-76, parter, pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0264-43.05.64, 0374.778.039 sau pe mail la adresa: diana.vasian@btcapitalpartners.ro.

 

DIRECTOR GENERAL                                      DIRECTOR EXECUTIV DGCC

OMER TETIK                                                        IOANA OLANESCU

 

 



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.