marți | 05 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


TERAPLAST SA - TRP

Numire administrator neexecutiv provizoriu

Data Publicare: 20.01.2021 18:01:25

Cod IRIS: 648CD

 

RAPORT CURENT

In conformitate cu Legea nr. 24/2017 si Regulamentul ASF nr.5/2018

 

 

Data raportului: 20.01.2021

Denumirea societatii emitente: TERAPLAST S.A.

Sediul social: Sat Saratel, comuna Sieu-Magherus, DN 15A, KM 45+500, Judetul Bistrita-Nasaud

Telefon/Fax: 0263/238.202; 0263/231.221

Numar de inregistrare ORC: J06/735/1992

Cod unic de inregistrare: 3094980

Capital social subscris si varsat: 174.320.047,80 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza: Bursa de Valori Bucuresti, categoria standard

Simbol de piataTRP

 

Evenimente importante de raportat: 

In cadrul sedintei Consiliului de Administratie al TeraPlast SA din data de 20 ianuarie 2021, membrii consiliului au decis, la propunerea dlui Dorel Goia, numirea domnului Lucian Anghel in pozitia de administrator neexecutiv provizoriu.

Dl Lucian Anghel este doctor in economie, licentiat in cibernetica si informatica economica, absolvind la Georgetown University Washington un curs postuniversitar. Are o experienta de 25 de ani in domeniul financiar-bancar, ocupand de-a lungul timpului numeroase pozitii de conducere precum economist-sef, coordonator al planului de structurare in vederea privatizarii, trezorier adjunct, director de strategie, CEO al unor institutii precum banci sau un fond de pensii.

De asemenea, a fost membru in Consiliul de Administratie al unor asset manageri - fonduri mutuale si a activat ca expert extern al Bancii Mondiale. Timp de 8 ani, dl Anghel a fost Presedintele Consiliului Bursei de Valori Bucuresti, iar in prezent ocupa pozitia de CEO la Banca Romaneasca SA si Vicepresedinte al Bittnet Systems SA.

Dl Lucian Anghel este unul dintre fondatorii Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania - servind ca primul presedinte al asociatiei. Dl Anghel este (co)autor de carti de specialitate, predand la facultati precum SNSPA si ASE.

Decizia Consiliului vine ca urmare a incetarii mandatului de administrator neexecutiv a dlui Razvan Lefter. Dl Lefter a facut parte din Consiliul de Administratie TeraPlast timp de 6 ani, reprezentand fondul de investitii KJK Balkan Holding, care a detinut o participatie de 10,05% din TeraPlast SA. In luna noiembrie 2020, fondul anterior mentionat si-a vandut intreaga participatie detinuta pana la acel moment in companie.

Pozitia de administrator neexecutiv provizoriu va fi detinuta de catre dl Anghel pana la intrunirea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din 28 aprilie 2021.

 

 _________________

ALEXANDRU STANEAN

CEO TeraPlast S.A.

 

 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la

e-mail investor.relations@teraplast.ro sau tel. +40 741 270 439 – persoana de contact: Alexandra Sica. Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.