joi | 30 noiembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


PRODVINALCO S.A. - VAC

Neintrunire cvorum AGA 15.10.2018

Data Publicare: 15.10.2018 18:13:01

Cod IRIS: 58A44

Raport Curent conform Regulamentului ASF nr. 5 / 2018

 

 

 

 

Data raportului: 15.10.2018

 

Denumirea emitentului: PRODVINALCO SA

Sediul social: CLUJ-NAPOCA, CALEA BACIULUI, NR. 2-4, JUD. CLUJ

Numarul de telefon/fax: 0372641910 / 0372876976

Codul unic de inregistrare la oficiul registrului comertului: RO 199222

Numar de ordine in registrul comertului: J12/69/1991

Capital social subscris si varsat: 3.149.503,4 RON

Piata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: AERO - BVB 

 

Evenimente importante de raportat

a) Schimbari in controlul asupra emitentului, inclusiv schimbari in controlul entitatii care detine controlul asupra emitentului, precum si schimbari in acordurile cu privire la control – NU ESTE CAZUL

b) Achizitii sau instrainari substantiale de active – NU ESTE CAZUL

c) Procedura de insolventa, respectiv de reorganizare judiciara sau faliment – NU ESTE CAZUL

d) Tranzactii de tipul celor enumerate la art. 82 din Legea nr. 24/2017 – NU ESTE CAZUL

e) Alte evenimente: NEIDEPLINIREA CVORUMULUI DE PREZENTA PENTRU DESFASURAREA ADUNARII GENERALE ORDINARE A ACTIONARILOR

 

 

Prodvinalco SA informeaza actionarii ca la prima convocare a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor, nu au fost indeplinite conditiile referitoare la cvorumul de prezenta.

 

Conform Statutului Prodvinalco, pentru desfasurarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor, la prima convocare cvorumul de prezenta trebuie sa atinga minimum 50% din numarul total al drepturilor de vot. Avand in vedere ca sedinta adunarii actionarii prezenti cumuleaza 30.60% din numarul total al drepturilor de vot, nu sunt intrunite conditiile pentru desfasurarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor, urmand ca aceasta sa se desfasoare la data de 16.10.2018.

 

 

 

PRESEDINTE EXECUTIV C.A.
TODEA MIRCEA DORIN 


 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.