duminică | 19 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Anunturi


Actiunile Holdingrock1 intra la tranzactionare pe 27 ianuarie pe piata AeRO

25.01.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca joi, 27 ianuarie 2022, actiunile Holdingrock1 (Roca Industry), holding care reuneste companiile BICO Industries si SARCOM, producatori de materiale de constructii din portofoliul ROCA Investments, intra la tranzactionare pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al Bursei. Actiunile se vor tranzactiona sub simbolul bursier ROC1.

Compania a vandut in cadrul unui plasament privat derulat in luna decembrie 2021 un numar de 4.500.000 de actiuni la un pret de 10 RON per actiune, reusind astfel sa atraga de la investitorii din piata de capital suma de 45 milioane de lei. Plasamentul privat si listarea actiunilor au fost realizate cu sprijinul BT Capital Partners.

Echipa Roca Industry va suna pe 27 ianuarie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti cu ocazia inceperii tranzactionarii actiunilor companiei la bursa. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre actiunile Holdingrock1 sunt disponibile aici.