duminică | 21 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Ghiduri pentru listare

Listarea la BVB - Brosura

Contactati-ne

Remus Danila

Sef Relatia cu Investitorii si Business Development

Stefan Musgociu

Specialist Dezvoltare si Marketing

Ana-Maria Neatu

Specialist Relatii Publice

Email: antreprenori@bvb.ro

Telefon: (+40) (21) 307 95 00

Prezentare generala

Rolul principal al bursei de valori este sa faciliteze fluxul de bani dinspre investitori, cei care au capitalul, catre antreprenorii care au nevoie de capital pentru dezvoltare. Beneficiile unei companii listate sunt totusi mult mai sofisticate decat doar accesul la capital, deoarece, odata listate, companiile beneficiaza simultan de imbunatatirea profilului lor, publicitate gratuita si constanta, imbunatatirea guvernantei corporative, vizibilitate crescuta in ochii clientilor, partenerilor de afaceri, precum si a comunitatii in sine.

Bursa de Valori Bucuresti ofera o alternativa de finantare atat companiilor mature, care pot atrage capital pe Piata Principala, precum si start-up-urilor si IMM-urilor pentru care a fost creata piata AeRO. Pe ambele piete pot fi emise actiuni si obligatiuni. In ultimii cinci ani, la Bursa de Valori Bucuresti au fost listate emisiuni de actiuni si obligatiuni in valoare cumulata de 6,5 miliarde euro.

Orice companie din Romania sau  din regiune, cu crestere ambitioasa si planuri de dezvoltare, ar trebui sa ia in considerare listarea la Bursa de Valori Bucuresti ca o modalitate de imbunatatire a profilului sau. Pentru mai multe informatii despre beneficiile listarii companiei dumneavoastra, apasati aici.