duminică | 21 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Pentru distribuitori de date

Feed-ul de date ARENA ofera distribuitorilor de date informatii de tranzactionare in timp real pentru toate pietele administrate de BVB (Piata Reglementata si Sistemul Multilateral de Tranzactionare) si toti indicii. Prin intermediul feed-ului sunt disponibile date in timp real de nivel 1 (fara adancime de piata), date in timp real de nivel 2 (cu o adancime a pietei pe 5 nivele) sau date intarziate. Accesul la feed se poate realiza printr-o conexiune tip VPN sau prin linii de date inchiriate de la furnizorii agreati BVB. Informatiile de tranzactionare sunt disponibile si prin Arena Gateway API, interfata prin care se poate prelua piata cu adancime completa (full market depth).

Pentru a avea acces la feed-ul de date al BVB, date in timp real sau date intarziate, distribuitorii de date trebuie sa incheie cu BVB un contract de diseminare de date. Tarifele aplicate de BVB pentru diseminarea de informatii se regasesc in lista BVB tarife si comisioane.

Pentru licentierea datelor BVB, specificatiile tehnice ale feed-ului si modelul de contract, va rugam sa ne contactati la adresa data.information@bvb.ro.

Obligatii in materie de transparenta conform Articolului 11 din Regulamentul Delegat (UE) 2017/567 al Comisiei, de completare a Regulamentului (UE) nr. 600/2014 (MiFIR)

Lista curenta a distribuitorilor de date pentru Bursa de Valori Bucuresti