miercuri | 21 februarie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Anunturi


Actiunile Chimcomplex Borzesti se transfera pe Piata Reglementata sub simbol CRC

07.01.2022

  • 12 ianuarie va fi ultima zi de tranzactionare a actiunilor Chimcomplex Borzesti pe piata AeRO sub simbolul bursier CHOB.
  • 17 ianuarie va fi prima zi de tranzactionare a actiunilor Chimcomplex Borzesti pe Piata Reglementata sub simbolul bursier CRC.
  • Chimcomplex Borzesti este a doua companie care trece de pe piata AeRO pe Piata Reglementata.

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca luni, 17 ianuarie, Chimcomplex Borzesti, companie prezenta pe piata de capital din noiembrie 1996, se listeaza pe Piata Reglementata a Bursei, categoria Standard, ca urmare a transferului de pe piata AeRO, parte a Sistemului Multilateral de Tranzactionare. Este a doua companie care trece de pe piata AeRO pe Piata Reglementata, categoria Standard, dupa Bittnet Systems (BNET) in iunie 2020.

Ultima zi de tranzactionare a actiunilor Chimcomplex Borzesti pe piata AeRO, sub simbolul bursier CHOB, este de 12 ianuarie. In data de 14 ianuarie va fi realizata decontarea ultimelor tranzactii cu actiunile companiei pe AeRO. Actiunile Chimcomplex Borzesti vor intra la tranzactionare pe Piata Reglementata pe 17 ianuarie, sub un nou simbol bursier, CRC. Pretul de referinta din 17 ianuarie pentru CRC va fi pretul de inchidere al simbolului CHOB din ultima sedinta de tranzactionare a acestuia in cadrul SMT - piata AeRO, conform precizarilor metodologice disponibile AICI. Transferul actiunilor Chimcomplex Borzesti pe Piata Reglementata a fost realizat cu sprijinul Estinvest.

Echipa Chimcomplex Borzesti va suna pe 17 ianuarie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti pentru a marca un nou inceput, in calitate de companie listata pe segmentul principal al Bursei. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.